Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 14 de gener del 2006

Primer partit de les Feres!

Ja hi ha confirmació del primer partit de les feres del montgrí!
 
L'encontre tindràlloc el proper dia 21 de Gener a les 18h al camp del Sant Cugat!
Es jugarà un partit se seven on es podra veure tot el treball i esforç que les noies han posat en els entreaments!
 
L'hora de sortida encara per confirmar serà a les 14:30 al safreig! Si algu vol venir com a acompanyant que avisi amb amb temps per si surgeix l'opció d'anar amb autocar! odeu fer-ho en els apartats de comentari o m'aviseu via mail o mobil ok?
 
Apa senglars, feres i garrins! Prepareu-vos que farem historia!
 
Xavi

5 comentaris:

Anònim ha dit...

el 50 % del equipo etará presente en este acontecimiento histórico del rugby empordanés. godzila

Anònim ha dit...

espero q la gent no esperi gaire de nosaltres, ja q fa poc q em començat i la veritat és q als entrenos som una mitja de 6 feres, però tot hi aixó intentarem fer tot el que puguem!! el que fa el que pot no està obligat a mes!!
un petonàs molt gran!
carol

Anònim ha dit...

Hem sap molt de greu però el club no es pot permetre la despesa de l´autocar però si pagarà la gasolina a la gent que posi el cotxe i les dietes de les jugadores.
Per cert Carol,ningú espera que guanyeu però és important que jugueu partits.Us heu de posar com
a objectiu fer un paper digne pel
rugbi-rock a l´estiu.

Lluís.

Anònim ha dit...

Ei senglars, feres i garrins;
Jo encare no se si podre assistir al partit de les feres.
El primer equip del Ponent juga el mateix dia en el mateix camp a les 4. No sabre fins divendres a la nit si estaré convocat amb el primer o amb el segon equip. Espero estar amb el primer equip i així poder veure a les feres del Montgrí en el seu primewr partit.
A les feres: com diu la carol, no es pot exigir mès a qui fa el que pot, ara, ho heu de donar tot sobre el camp, ja que són poques les oporetunitats de jugar un partit amistos, i heu d'estar a tope per el Rugby-rock. Jo que us he vist entrenar confio 100% amb vosaltres, que fareu un partit de puta mara i que tots els que estem en el camp estarem orgullosos de tenit un equip com aquest en el nostre club.
Doncs si tot va bé, ens veiem el dissabte en el camp!!!!
Txiki

Anònim ha dit...

Al camp sortirem molt motivades i ho donarem tot,d'aixo n'estic segura i s'intentara fer el que es pugui.Ens anira molt bé com experiencia i estem molt motivades!!!Ens veiem aquest vespre al camp en un decisiu entrenament!
Laia