Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 28 de febrer del 2006

Això encara no s´ha acabat !

Encara queda molt de rugby per jugar,poder algú es pensa que com només queda un partit de lliga això ja s´ha acabat,però encara queden molts partits per poder disfrutar i perquè tothom pugui jugar.

Pròxims Partits dels Senglars:

Diumenge 12 de Març (12 migdia) : Senglars - Químics"B" (últim partit de lliga). Recordeu que ens juguem la segona posició.

Diumenge 19 de Març (encara no sabem l´horari ni el contricant) - Partit Copa Catalana.

Els 4 caps de setmana del mes de Maig (7,14,21 i 28 de Maig) -Torneig oficial de rugby a 7.
En aquesta competició nova aquest any organitzada per la federació,els Senglars han inscrit dos equips.Cada un d´aquests dos equips tindrà inscrits 12 jugadors i només en podran jugar 10. Un cop un jugador està inscrit en un equip, aquest no podrà jugar en l´altre equip encara que sigui del seu mateix club.No és obligatori que tot dos equips juguin els 4 caps de setmana, però com a mínim un d´aquests dos equips haurà de participar.
Més endavant ja farem els dos equips senglars,encara no se sap de quina manera o quin jugador anirà en un equip o en l´altre.De totes maneres aquests partits es faran el mateix dia i al mateix lloc,o sigui, que tots dos equips senglars jugaran el mateix dia,mateix lloc ( poder s´hauran d´enfrontar entre ells).

Dissabte 3 Juny - Torneig platja Castelldefels (comença a les 4 de la tarda)
Aquest torneig no és oficial i les feres també hi poden participar si ho diuen en temps ( podriem anar-hi tots junts ).

1 i 2 de Juliol- 2º Torneig Rugby-Rock (participació de les feres i els senglars petits).

29 de Juliol- Torneig platja de Platja D´Aro ( participació de les Feres si ho volen).

Dissabte 26 D´Agost- 3º Partit Festa Major.( es podria organitzar un partit per les Feres ).

Penseu que encara falta el partit a França contra el Torreilles que no se sap quan serà i poder algun torneig més de platja o de rugby 15 quan s´acabi la lliga.

Algú es pensava que això s´havia acabat? ja us podeu començar a posar les piles....

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones companys!!!
Els aligots hem quedat extremadament contents de la sessió de l’ernestito per el partit contra la upc, tinguent en compte que va tenir un gran rendiment; els aligots ja han demanat que se l’hi faci matricula a la universitat per poder tenir-lo a tots els partits aixo si, si els senglars volen. Demanem al president i a la secreteria tecnica dels senglars que l’Ernestito pugui jugar amb els aligots. Merci Xevi per venir el 3r temps d’ahir sense tu no hagues sigut el mateix i no ho vas veure tot…. La idea queda a l’aire. Per cert els aligots ja estem a les previes dels campionats d’Espanya i li paguem el viatje a l’Ernestito si vol!

Gerar, Nilin i Copito

Anònim ha dit...

Perdó Gerard... Parker no t'enfadis!!!

Anònim ha dit...

Si l´ernestito està d´acord i té el permís del seu pare Xavier Rosa,pel que fa al presi endavant.Això si penseu que sempre ha d´estar ple (un dia pobret casi sen´s deshidrata,quin mal tràngol).

Lluís.

Anònim ha dit...

Bones a tot el col•lectiu dels equips dels Senglars i de les Feres. Veritablement hem feu enveja, cada setmana quan miro aquesta pàgina i veig lo bé que us ho heu pasta i lo bé que van tots els partits…. Bé, no és cosa de que ens fiquem nostàlgics.

Des de Ses Illes, vull felicitat els dos equips, els Senglars i a les Feres. Espero que ara que arriba el partit definitiu, l’últim aguanteu el tipus i guanyeu a aquests dels químics, i amb una mica de sort poder pujar de categoria que realment ens ho mereixem ( m’incloc amb el permís de tots vosaltres ). Pel que fa les feres, cada dia que hi penso flipo més, vaig veure a l’esport que havíeu fet un partidas de la hòstia, que havíeu placat, jugat, en definitiva, que us ho vau passar bé jugant a Rugby. Tinc ganes de tornar-vos a veure jugant.

He de dir, que en la meva visita llampec de la setmana passada va haver-hi una nota negativa:
Tot va començar dijous a la nit, quan un petit grup reduït de senglars estàvem de festa, i un d’ells, em va acusar de ser: El nen del patinet!!!! Aquest algú va ser en Xavi ( em sap greu que pensis això de mi ). He de dir, que jo també he sigut entrenador, i que sempre he mirat de fer-ho lo millor possible, i que mai, sota cap circumstància criticaria a un entrenador que està fent tot el que pot i “ por amor al arte”, i que posa tota la seva voluntat, com és el teu cas.

Però aquí no s’acaba. Divendres vaig anar a entrenar amb els senglars, i el primer comentari, abans de dir-me com estàs va ser: que has vingut amb patinet!! Vaig al•lucinar, ja que més tard, a Can Car Can i a la Sala, alguns companys em seguien acusant de ser jo el nen del patinet.

Vull deixar clar que jo no ho sóc, que jo mai diria res dolent d’una persona que fa tot el que pot, que jo mai posaria en dubte lo bé que en Xavi està inculcant l’essència d’aquest esport, i que jo mai diria res dolent d’aquest club!!!

Txiki, capità ferit

Anònim ha dit...

Bones gent, en primer lloc felicitar a la UdG per la classificació per anar els campionats d'espanya. Tant de bo que guanyeu i podeu assistir a les finals, us ho diu de tot cor un membre UB.

Veig que l'Ernestito causa estragos per allà on va, que grande, ja ens el podeu cuidar molt, que sense ell els senglars no és el mateix!!!!!

Felicitats a tots els UdG un altra cop.

Txiki.

Anònim ha dit...

Per anar a jugar amb els aligots no fa falta ser estudiant de la UdG? de que podem matricular l'ernestito? de postgrau en cocktails?, de master en borratxeres?... tots sabem que la UdG es un gran lloc per apendre aquestes coses (nomes ens hem de fixar en en Copito o en en Gerard). Penso k pot ser una bona excusa per atreure jugadors de la UdG cap als senglars.... (primer els hem d'enganyar n?)

Debutant de la UdG sense jugar

Anònim ha dit...

Lamentablement, no és segur que els Aligots de la UdG puguin participar a les fases prèvies dels campionats d'espanya universitaris. Malgrat ser com a mínim segons matemàticament i jugar-se dimarts que vé el campionat de Catalunya i en Grand Slam contra la UB, l'amenaça de ser vetats de la competició per part de la mateixa universitat plana sobre l'equip degut als incidents que van succeir al campus de Montilivi ( no és conya ).

No és per res, però voldria recordar que l'Ernestito també hi era present el dia dels incidents de la bolera i l'acuso formalment de ser l'incitador dels lamentables actes que es van produir al GEiEG i a la universitat dimecres passat.

Nilín: President de la plataforma pro Ernestito com a cap de turc.

Anònim ha dit...

Hem estat recapacitant i desde els aligots volem proposar l'Ernestito com a professor per a la UdG, millor dit Doctor Honoris Causa!

El Dr. Ernestito impartirà les assignatures següents:
-aerodinamica dels flams voladors
-economia rancia dls 3rs temps de la UB ;)
...


no estic boig ve que en Malo fa una conferencia, doncs pel cap baix l'ernestito honoris causa!

Esperu recuperarme aviat dl costipat...