Patrocinador oficial Sènior

divendres, 17 de febrer del 2006

Primer partit internacional de le feres!

El proper dissabte dia 25 de febrer, a les 20.30, tindrà lloc el primer partit internacional de les feres!
Serà un partit amistós contra un equip universitari canadenc que esta de gira per Catalunya.
El partit es jugarà al senglars' rugby stadyum. Serà un partit possiblement de rugby a 13. Per tal de poder afrontar amb garanties per mantenir la oxigenació de l'equip, ens hem posat amb contacte amb l'equip femení del GEiEG i el del Sant Cugat per tal de disposar de jugadores sufcients (ja que ultimament als entrenos estem una mica justes de jugadores).
A falta de confirmació ferma de l'equip canadenc, és ben clar que queda poc temps per poder entrenar, i per tan es molt important que totes les jugadores que tinguin intenció i interès en participar en aquest partit vinguin a entrenar, o que si no es pot ho diguin per poder saber amb quines jugadores podrem sortir al camp!
 
Només vull afegir que és una gran oportunitat per agafar més experiència i contacte amb altres equips i aquesta gira de l'equip canadenc ens ofereix una oportunitat que no podem deixar escapar. Animo a totes les jugadores que vinguin a entrenar i al partit! Tan li fa si s'ha anat a 2, 3, o 50 entrenos, lo important es apendre, passar-ho bé, i fer amistat amb altres equips (qui sap si anirem a jugar a domicili la pròxima vegada).....  
 
Xavi

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Animarem tots a les feres,no tothom té la opurtunitat de jugar contra un equip de Canadà.El club es compromet a fer un tercer temps com Déu mana i estem segurs que servirà a les Feres per agafar una mica més d´experiència i confiança per pròxims partits.

Senglars.

Anònim ha dit...

Ei, la capitana de les feres també vol animar a totes les jugadores, tan si fa un mes o més que no venen, com les que van venir el divendres passat; necessitem el suport de totes; a més tenim les nostres companyes del GEIEG i les del St. Cugat que ens vindran a donar un cop de mà.
Per tan, espero que el dimecres vingui força gent a entrenar, no us ho penseu més, agafeu la motxilla i cap al camp, i si més no el divendres, ÀNIMS!!!
Esperem tenir el suport del públic i que puguem anar a jugar al canadà, pq no, jejejeje!!!!
VISCA LES FERES!!!!

Anònim ha dit...

ei, espero q el divendres sigueu moltes a entreno i ja em direu com s'ha quedat per el partit!! a mi em sap moltissim greu però no hi podre ser de cap de les maneres, per tenir menys castig ja saveu q avui (dimecres) he vingut expressament de bcn per poder entrenar amb vosaltres, espero q vagi molt bé l'entrenament i q la gent que ens vingui a veure el dissabte pugui disfrutar del nostre joc!!!!
anims!!!!!!!!!!
visca les feres!!