Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 12 de febrer del 2006

Santboina"C" 29 - Senglars 20

El dissabte dia 11 de Febrer,els Senglars i la Santboina"C" s´enfrontaven en un partit que va acabar amb un ajustat resultat de 29-20 a favor dels de Sant Boi.
L´Equip de Torroella de Montgrí va demostrar que tot i la seva inexperiència és un gran equip capaç de jugar molt bé i de lluitar en el camp.
Els Senglars van estar a punt de donar la sorpresa al Baldiri Aleu i si no fós per els mals llançaments a pals el resultat encara hagués sigut molt més ajustat.
La Santboiana acostumada ha guanyar per pallissa cada partit va haver de suar molt per poder endur-se la victòria.

Jugadors: Ernesto Casagrande (5 punts),Eduard Vila, Martin Garcia,Gerard Pagès, Martí Pujol, Carles Pérez, Tomàs Cuadros, Lluís Raurich (5 punts), Xavier Rosa (C), Jaume Pellejà, Pere Gil, David Fernàndez (5 punts), Marc Pellicer,Òscar Vila (5 punts),Youssef Douhou, JosepMª Pla, Joan Reixes,
Bep Pujol, Alfonso Paredes, Xavier Saurí.
Entrenador: Ian Robson

Cal destacar la afició que com sempre va acompanyar als Senglars i va animar en tot moment.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Volia felicitar a tots els Senglars,també als lesionats Sergi Bofill,Erik,Marc Resta,Yameni,David Sens i Marc Garrido,tots estan fent un gran esforç per tornar ben aviat a l´equip i animo a tothom a seguir entrenant fort com sempre,com podeu veure ara en veiem tots els resultats.

Lluís.

Anònim ha dit...

Anims nanos, que aviat no hi haurà qui us pari.
Ruben Bou

Anònim ha dit...

UUeeee, vaya partidàs!!!! Jo nomes vull dir que qui no s'ho passes be palcant ahir no li agrada el rugby!!! Es que sense els discursos del nostra capi noi seria lo mateix. I recordeu els que vam saltar al camp erem els millors!!! jejeje

Un que fa d'Ernesto i es fa el lesionat per no acabar el partit