Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 20 de febrer del 2006

Senglars- 42 Lleida- 0

Els Senglars van jugar un bon partit amistós contra el Lleida, els de Torroella tot i sortir una mica adormits en la primera part van aconseguir fer vuit marques i mantenir el seu marcador a zero.L´Equip segueix en una bona linia per afrontar l´important partit contra el Castelldefels aquest diumenge a les 12 del migdia i va demostrar que el xut a pals és la seva assignatura pendent,només es van convertir un xut de vuit intens.Aquest partit també va servir perquè en Joan i en Marc debutèssin amb els Senglars amb una molt bona actuació.
Després del partit els dos equips van disfrutar d´un bon tercer temps on els de Lleida van recuperar forces pel seu viatge de tornada.
Un cop més el Senglars van poder disfrutar de veure com molta gent s´acosta al Senglar´s rugby Stadium per animar i passar-s´ho bé. 
L´Entrenador del Senglars Ian Robson es va despedir dels seus jugadors i Bernat és el nou entrenador dels Senglars durant la seva absència.Cal destacar la ràpida integració del nou entrenador que el primer dia ja va acabar a Mariscal amb algun dels Senglars.
 



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La millor jugada del partit cuan en marti fa una ma enganxada al contrari i un pase entre 2 adversaris i en pilla la rep, se la guarda com si fossin les restes de qualsevol sopar i fa marca corrent-se darrera una gallina

A en pilla se li estira la mantequilla!....

Admirador

Anònim ha dit...

Va ser el primer partit en viu i directe que veia de rugby i em va emocionar molt. tambe va ser la primera vegada que veia jugar als Senglars i vaig disfrutar molt veient en Xevi, en Pla en Martí ... com disfrutaven jugant. Espero veure mes partits vostres. Molta sort a tots!

Una que passava per alla