Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 13 de febrer del 2006

Tercer Temps Senglars - Castelldefels

El Castelldefels s´ha mostrat molt interessat en poder quedar-se a dinar i veure un partit de les sis nacions després del partit que es jugarà a Torroella el pròxim 26 de Febrer, és per aquesta raó que finalment s´ha decidit fer carn a la brasa al Boulevard (mateix lloc on es fa fer la calçotada) .L´Àlex ha dit que no hi ha cap inconvenient en que celebrem el tercer temps en el seu bar i que posarà la televisió a fora al jardí perquè tothom pugui disfrutar del emocionant Irlanda - Gales a les 4 de la tarda. Tant els jugadors del castelldefels com els de Torroella col-laboraran amb 5 euros per persona i la resta ho posarà el club.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

K grande!!! aixo si k sera un 3º temps!
Esperem k tots els jugadors puguin assistir! Els serveis medics del club han informat que l'ernestito tot i haver-se quedat a la banqueta el passat partit contra el St Boi, podra reapareixer contra el castefa.
Tot i aixo, s infermers, aconsellen una victoria per poder assegurar la bona forma fisica de l'ernestito.

infermer

Anònim ha dit...

Espero que amb el Ernestito actiu... no torni a passar lo del dia de la calçotada... que arrivarà el dia en que no us deixaran ni entrar al poble!!! home, quins pets que us agafeu... quina vergonya

fdo: una que tancarà casa seu a les 12 i no deixarà entrar a ningú després (aviso)

Anònim ha dit...

això si que és l'esperit del rugby
salut !!!

Anònim ha dit...

això si que és l'esperit del rugby
salut !!!

Anònim ha dit...

a qui s'ha de pagar ?