Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 6 de febrer del 2006

Èxit en la Senglacalçotada

El passat dissabte dia 4 de Febrer,Els Senglars,Feres i acompanyants vàren disfrutar d´una calçotada on no hi va faltar de res, fins i tot el pescador professional de l´equip, en Joan, va portar dues bosses plenes de garoïnes acabades d´agafar. El dia, per sort, va acompanyar i el sol es va deixar veure, tothom va disfrutar menjant els calçots,el xai i la cervessa que s´anava servint per caixes ( ja ens comencen a conèixer ) i de dos bons partits de rugby on la Marivi se´n va endur la porra que va deixar pel club. L´amo del Bar Boulevard, l´Alex, ha dit que s´ho passar molt bé i que no hi haurà cap problema perquè els Senglars organitzin aquesta calçotada cada any quan comenci les 6 nacions. Espere´m que tothom s´ho passés bé i per molts anys!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Digueu-me observador però la calçotada va acabar cuan van acabar els partits del 6 nacions? si no recordo malament (que també podria ser) la tarda del disabte va donar per molt més! Com oblidar la inacabada partida de bolos! algu sap que guanyava?? En Pilla portava els comptes però algu recorda cuants punts portava? jo la imatge més clara que tinc es la d'en Cristian arrastran-se per la pista de la bolera i d'en Lluís fent caure tota beguda que hi havia a la taula... Però realment la trobada es va acabar aqui?? NO!! Despres que ens fessin fora de la bolera la "trobada" es a desplaçar fons a Can Carcan on vam continuar degustan la cervesa que ens servien incansablement. Malauradament vaig have de marxar a les 22 per questions laborals i no puc explicar res més, però m'han arribat noticies que un grup de valents incansables (Lluís, Sens i Gerard) van anar de festa tota la nit.
Seria possible coneixer el relat de lo que va donar de si la nit? Moltes gràcies companys!

Cenicienta

Anònim ha dit...

Els serveis medics del club han informat que el jugador/animador de festes/administrador de beguda de l'equip, Ernestito està en observació després que el passat dissabte va patir una grau lesió. El mític jugador dels senglars va patir un trencament de dosificador i d'aixeta que per sort es va poder salvar gràcies a les assistancies mèdiques d'urgència que va rebre.
La principal preocupació ara es una petita fuita de líquid a la part inferior, cosa que el podria tenir apartat dels terrenys de joc (i de les festes) durant una temporada.
Tot i això els ensufatacirurgians son optimistes i sometran a l'ernestito a una operació proximament per tal d'intentar salvar el jugador.

Equip mèdic dels senglars

Anònim ha dit...

Bé,jo com un dels 4 valents( en Saurí també hi era ) o borratxos,digue-li com vulguis,no me´n veig en cor d´explicar-te gaire res perquè només recordo flaixos de la senglacalçotada.Primer de tot m´agraderia saber,si algú ho sap,si vam pagar a la bolera,estic una mica preocupat.Després de la bolera com bé dius vam anar a Can Carcan(la veritat no sabia que hi haguéssim anat) i després a la Sala de Ball on hi tocàven una penya que ho feien fatal,després de la Sala,cap a l´Splash falta gent i tot seguit a Mariscal.La veritat és que portàvem tal merda que no ens vam recordar de sopar(poder vam sopar i no me´n recordo)i vam anar empalmant bars fins a les tantes.
Pel que fa a l´Ernestito, jo mateix vaig presenciar que no aguantava el ritme i que quan li va caure l´ampolla de J.B a dins i no li podiem treure es va mig ofegar, no podia respirar i es va desmontar just davant de nosaltres, desde aquí li envio una xarrupadeta i que és millori molt,estic segur que se´n sortirà.

Lluís.