Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 26 de març del 2006

Diumenge de Rugby a Palau

Aquests diumenge Els Senglars i Les Feres van coincidir a Palau, els Senglars van disputar un partit amistós contra el Geieg on van poder aprofitar per conjuntar-se de cara l´any que ve. L´equip va aprofitar l´estada de Txiki a Torroella per fer-lo jugar de mig melè i també perquè dos nous jugadors agafin experiència, els germans Marc i David Jiménez que debutàven en els Senglars.
L´Equip de Torroella també va jugar una estona a rugby 7 per preparar els pròxims partits.
Les Feres jugàven un triangular on les noies del Geieg i la selecció d´Andorra també hi eren presents. Les Feres van tenir més minuts de joc per afrontar els pròxims esdeveniments amb més solidesa. Les Feres però van perdre la seva jugadora Anna per una greu lesió al femur, desde d´aquí l´animem i espere´m
que és millori ben aviat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

fotooooooooooooooooooooooooooosssssssss!!!!!! plis

Anònim ha dit...

Sembla ser que l´Anna es troba molt millor després de la mala tarda que va haber de passar,haurà d´estar un parell de setmanes a Palamós amb la pota enlaire però amb la quantitat de Feres que treballen en aquest Hospital, inclòs l´entrenador, estic segur que serà la més ben cuidada de tots els malalts.Em sembla que a l´Anna no l´hauran d´operar i que ja ho té tot a lloc.
Com sempre no ha perdut el seu bon humor i estem segurs que ben aviat es recuperarà.

Anònim ha dit...

Doncs molts ànims Anna, cuida't i millora't aviat

Anònim ha dit...

Ànims Anna!!! Espero que et recuperis molt aviat.

Anònim ha dit...

Porteu-li un ram de flors en aquesta noia, que se´l ben mareix.

El Presi.

Anònim ha dit...

ànims anna ,salut

Anònim ha dit...

Felicitats als Senglars per un partit molt disputat i força dur ( ningú va pensar en apagar el sol una estona? ). Aprofito per demanar perdò a en Martí per la meva reacció en calent després de la corbata que evidentment no era intencionada. És el que té ser baix, que molt cops es reben els placatges alts.

També felicitar a les feres pels partits que van jugar contra uns equips que eren força competitius.

Ànims Anna! Recupera't ben aviat i no et rendeixis!

Nilín.

Anònim ha dit...

L' Anna esta a Palamós, una mica aburrida perque t encara per 3 setmanes i no s pot moure del llit.Tot i que no perd el seu humor us agraïrà que la truqueu per animar-la.
Els q treballem aki ja fem escapades per visitar-la.Un ptoooooooooo Anna.
Una fera.