Patrocinador oficial

dissabte, 4 de març de 2006

El Cadet Senglar Dani Castillo debuta contra el Cornellà.

Aquest dissabte dia 4 de Març a les 4 de la tarda,el Senglar petit Dani Castillo de 15 anys va debutar jugant amb l´equip Cadet del Geieg.
Dani que estat entrenant darrerament els dilluns amb l´escoleta i els dimecres i divendres amb els Senglars seniors va realitzar una bona actuació en el seu debut jugant tota la segona part.Cal donar les gràcies a Marc Pellicer per acompanyar-lo fins a Cornellà i creïem que cal aprofitar que l´entrenador dels Cadets del Geieg és Bernat Llobet,substitut de Ian Robson actualment perquè els 5 cadets senglars poguin agafar experiència a Girona.
Felicitem a Dani pel seu debut i animem als altres porcells a acompanyar-lo.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Dani,segueix així,tenim alguns senglars vells i carques que tenen feina fins per cordar-se les botes.
Lluís.

Anònim ha dit...

vamos Dani, a no frenar ese impulso, desde ya tienes el apoyo Senglar.
uno que no puede atarse las botas

krilea ha dit...

Molt bones,

doncs sí! en Dani ha debutat amb el GEiEG FELICITATS!, val a dir que tot i que el partit va estar força igualat en la major part del partit els Cadets de GEiEG vam pagar el nerviosis-me dels 10 primers minuts cosa que van aprofitar els nois del cornellà per fer algunes marques, a partir d'aquí se'ls hi va plantar cara fins al final.
El que si vull dejar constància que en el cornella cadets jugaven 3 jugadors que personalment dubto que fossin cadets, sense aquests la victòria no s'hagués escapat!.
Després van jugar els infantils del GEiEG als quals van empatar a 3 marques.

En definitiva, una tarda de rugby base fantàstica!,
animar a tots els nois a animar-se a passar-s'ho bé jugant i aprenent rugby.

Marc.

Anònim ha dit...

Dani maku!!felicitats xD
no la sabia pas akesta de tu!! jeje malegru molt x tu makixim! esperu k et vagi mlb am els senglars k son els millors!! ;)
Julia