Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 19 de març del 2006

Entrades Mundial de França 2007

Ja estan a la venda les entrades per el Mundial de França 2007 a Toulouse ( 300Km de Torroella apròx). Per aconseguir les entrades per aquest partits s´ha de comprar el Pack 23 Toulouse, això et dóna dret a assistir al partit del dimarts 25 de Septembre del 2007 , Europe 2 contra Repesca 1, i els All blacks contra Europe 2 el dissabte 29 de septembre. No es poden comprar les entrades d´un sol partit, la venda de les entrades funciona per Packs de equip o Packs de ciutat.
El preu del Pack per veure aquets dos partits és de 55 euros!!! surt molt bé de preu fins i tot si ens perdem el partit del dimarts.
Per aconseguir les entrades es necessita una targeta de crèdit i només es poden comprar 6 entrades per persona.
Faria falta gent que pugui comprar 6 entrades o les que pugui per després vendre-les als companys que no tinguin targeta de crèdit o que no disposin d´aquests diners ara mateix, penseu que ja està quasi ple i s´hauria de fer de seguida.
Per aconseguir aquestes entrades trucar a L´Izaskun al 646066229. Ella ja ha reservat la compra de 6 entrades que ja té colocades i us ajudarà a reservar les vostres.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No fa falta comprar sis entrades, també podeu comprar la vostra individualment.

Anònim ha dit...

Que estrany sembla que la gent no està interessada per anar a veure els All blacks,comenceu a preguntar com es pot fer per aconseguir una entrada perquè ningú us la portarà a casa i desprès hi haurà lamentacions...

Lluís.

Anònim ha dit...

He estat mirant en la pàgina web del mundial i el 31 de març s'acaba el plaç per comprar les entrades de forma preferent (per ciutatans de la UE). A partir del 1 d'Abril qualsevol del mon pot comprar una entrada i això vol dir que s'esgotaràn de seguida. Ho dic perque si voleu anar, compreu ja les entrades o potser no hi haurà. (perdó per les meves faltes en català).

Izaskun