Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 27 de març del 2006

Entrades Mundial França 2007

Es fa saber a tothom que hi han hagut 8 persones del Senglars o relacionades amb els Senglars que han tingut la amabilitat de posar les seves targetes de crèdit per poder disposar de les 54 entrades fins ara adquirides per anar a veure els All blacks a Toulouse el dissabte 29 de Septembre del 2007 i també un altre partit el dimarts 25 de septembre.
El mètode de pagament serà donar 60 euros a en Marc Pellicer ( tresorer del club) i el club mateix s´encarregarà de retornar els diners a les persones que van fer el favor de posar les targetes de crèdit per poder aconseguir les entrades.
Aquests 60 euros s´haurien de pagar lo abans possible a en Marc Pellicer, entre una setmana i deu dies, que és lo que tardarà l´organització del mundial a cobrar les entrades.
El club s´ha quedat amb unes poques entrades per les noves incorporacions i els despitats de sempre.

Moltes Gràcies.

Senglars.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Com queda el tema dels entrenaments?jo estic fent un curs a Bcn fins les 9 del vespre i acabo dimecres.

Carles.

Anònim ha dit...

Bones,

Si en queden, em podeu reservar un pack d'entrades d'aquestes?

Marc, envia'm el teu número de compte a dakkonfreak@hotmail.com i t'hi ingresaré els 60 euros si et va bé.

Nilín

Anònim ha dit...

Hi ha entrenament el dimecres i divendres aquesta setmana, com sempre...la setmana que ve també hi ha entrenament dimecres segur de moment i aquest dissabte hi ha partit GEIEG-Gòtics a la Foxarda pels senglars que hi vulguin anar a jugar,hora per confirmar.
Ja li comentaré lo de l´entrada a en Pelli nilin, en principi suposo que no hi ha cap problema.


Lluís.

Anònim ha dit...

Ei gent, jo també vull una entrada, però ara mateix no la puc pagar. Per tant si hi ha alguna bona persona que hagi posat la seva targeta de crèdit i em pugui fiar lo de l'entrada fins el maig li estaré molt agraït. De totes maneres espero la llista per a saber a qui li he de pagar.
Txiki.

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES presi per pensar en tots els despistats de sempre.En nom de tots ells.....de que parlava?a si gràcies.