Patrocinador oficial Sènior

divendres, 17 de març del 2006

Impressionant debut dels Senglars petits.

Ahir dijous els petits Senglars van jugar el seu primer partit contra el Geieg al camp de Palau de Girona. Una dotzena de nanos es van desplaçar desde Torroella a les 7:15 cap a Girona per disputar aquest històric partit de rugby. La veritat és que van demostrar que de garrins no en tenen res, aquests nois juguen com senglars de veritat. Els Senglars, que van sortir molt nerviosos en veure que el seu rival eran una mica més gran que ells,van anar perdent els nervis a mesura que anava transcurrint el temps i van donar lliçons de fer moltes passades seguides sense que caigués la pilota a terra i van mostrar bones maneres alhora de placar els seus contraris. Els senglars petits tot i perdre van fer un grandíssim paper a Girona. Els vells senglars poden estar tranquils perquè si això segueix així el futur del rugby a Torroella està assegurat. Una bona expedició de pares i mares van acompanyar l´equip i també van disfrutar d´aquest fabulós partit de rugby.
Espere´m que en poc temps podreu veure algunes de les fotografies d´aquest
partit.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dona gust veure com el rugby segueix amb pas ferm a Torroella. Per desgràcia no vaig poder gaudir d'aquest partit, pero espero poder tenir l'oportunitat de veure jugar als nanos ben aviat, i que d'aqui a uns anys estiguin jugant al meu costat al camp; em faria molta il·lusió.

Xavi

Anònim ha dit...

Felicitats pels garrins!!! Com diu molt be el nostre capità fa molta ilusió que el rugby segueixi endavant a Torroella!! Apa a seguir així!!

SSSEEENNNNGGGGLLLAARRRRSSSSS!!!!!!!

Marti

Anònim ha dit...

D´aquí a 6 ó 7 anys quan aquests en tinguin 18 ó 19,serem un equip encara més competitiu.L´Ernesto, en Martin,en Pere,en Carles,L´Erik...en tindran cap a quaranta-i-uns quants més(moltíssima experiència) i aquests marrecs seran els que ens fotran canya.
Força PorKets!

Lluís.

Si algun d´aquests 5 jugadors arriba a jugar alguna amb un senglar petit el club es compromet a pagar-li una setmana a Mallorca gratis. (Qui diu Mallorca diu Andorra o Sabadell).

Anònim ha dit...

Alguna vegada.

Anònim ha dit...

FELICITATS SENGLARS PETITS!I FELICITATS ALS SEUS ENTRENADORS!CREC QUE NO HO PODIEN HAVER FET MILLOR.

SILVIA