Patrocinador oficial Sènior

dijous, 2 de març del 2006

L´Inspector Ferrerons destapa la trama.

Bona tarda a tothom,sóc l´inspector Ferrerons i m´agraderia explicar qui és el nen del patinet,com vaig arribar a descobrir-ho i perquè ho destapo ara després d´estar tant de temps sense pronunciar-me.
Primer de tot vull fer saber que el Presi dels Senglars m´ha demanat que no desvelés qui és el nen del patinet però donades les circumstàncies no puc aguntar més i m´exposaré a  les possibles conseqüències.
En segon lloc,jo no conec personalment al nen del patinet però m´han explicat que és un bon noi i que s´ha posa´t en aquest merder sense voler-ho i el que el que en principi tenia que ser una petita broma s´ha anat fent gros.
Jo,inspector Ferrerons estic segur que el nen del patinet és en Txiki.
La meva desició de fer-ho saber a tothom és perquè ell ha intentat defensar les acusacions que alguns companys li han fet saber personalment.
Si tothom és fixa en les notícies del gener,on hi han els 24 comentaris, en Txiki escriu un comentari el 25 de Gener a les 4:29 pm i el següent comentari
14 min més tard ( just el temps necessari per escriure un comentari llarg com el d´en Txiki) és del nen del patinet.El comentari del nen del patinet comença dient "el que si voldria dir" molt sospitós quan és el seu primer comentari.El nen del patinet tot i escriure molt bé el català té la mania de posar l´accent obert a tots els futurs com:farè,dirè,...els mateixos errors que fa en Txiki.
El nen del patinet també diu la paraula "nefasto", paraula que després vaig descobrir que havia sortit dels jugadors de l´inef de Bcn  ( en Txiki ho és).
Algú té cap dubte que és ell? Us calen més proves?
 



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic sense paraules.... realment es en txiki?? realment despres de totes les meves sospites, de les seves repetides insistencies per ser exclos d'aquestes sospites es en txiki?? He de dir que aixo de "nefasto" si k va sortir d'algu de l'inefc, i k sempre vaig pensar que era un inefo (o marti o txiki o jo). Jo ja puc dir que no soc, i en Marti casi segur que tampoc.... pel que fa a en txiki m'ha insistit molt en que no ho es... no se... aixo del nen del patinet te molt significat per mi, i només en txiki i en Marti ho podien saber i firmar amb aquest nom... no se... des d'aqui vull instar al nen del patinet perque faci alguna declaració i que de passada valori el passat partit de les feres com nomes ell ho sap fer (Aixo si es un seguidor de les feres i era al camp durant el partit)
Atentament:

sasses!

Anònim ha dit...

Inspector Ferrerons, eres nefasto!!!! No vas mal encaminat, però has errat en les teves conclosions.

Jejejeje.

El nen del patinet!!!! Tornarè.

Anònim ha dit...

jajajaajj!! aixo cada vegada esta més interessant!
De veritat s'ha equivocat l'inspector? es en Txiki i ens vol despistar?
Ai ai ai! I per cert! ja que l'inspector ha donat a conèixer qui considera que és el nen del patinet, no seria igualment just que es donés a coneixer ell mateix??
De totes maneres seguirem atentament l'evolució dels comentaris.....

El que ho ha fet fatal en 2 partits

Anònim ha dit...

Els indicis que dóna l'inspector Ferrerons per acusar al nen del patinet realment fan sospitar. Malgrat tot una ment rebuscada com la meva es planteja si el nen del patinet no ha donat aquestes pistes expressament per acusar en Txiqui.
És més... i si el Nen del Patinet és en realitat l'inspector Ferrerons?

Reflexionem-hi siusplau, reflexionem-hi.

Anònim ha dit...

No cal reflexionar,això no són pistes,són proves i proves concluents per a qui no es vulgui tapar els ulls.

El desenreflexionador.

Anònim ha dit...

Sertament es realment sospitos, amic Nílin.
Però no és més sospitos encara que el club contracti inspectos o inspectorzillos de poca monta per esbrinar algo que despres no es vol revelar, que despres es revelaria depenent d'un resultat d'un partit previament difícil i que al final es revela en contra dels desitjos, dels que suposadament han contractat els seus serveis.
Tot és realment sospitos, realment hem fa de pensar i pensar malament.
No podria haber un complot i una colaboració entre patinet, inspector, club i anonimos-altres.

La gent s'ho agafa en conya però és un "asuntu" molt més fosc del que podria semblar i podria afectar la imatge del club, tard o d'hora.

Vinga'n!!!