Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 21 de març del 2006

Reunió Senglars Dijous 30 Març

El dijous 30 de Març a les 8 del vespre hi haurà una reunió per tots els jugadors que ho desitgin. Aquesta reunió tindrà lloc a la barraca dels tercers temps al senglar´s rugby stadium i servirà per analitzar com anat la temporada,
per parlar sobre la temporada vinent i per posar tothom al dia sobre el rugby-rock.
Les Feres i la gent més pròxima a l´equip també estaria bé que hi assistissin.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sap molt greu pero jo em perdre la reunio.... treballo el dijous a la nit, però com que us conec dono tot el meu suport a lo que decideixi la majoria.
Penso que també s'hauria d'escoltar la opinio de l'Ian i en Bernat que donaran un punt de vista amb més experiència i des de fora el camp que sempre és important!
Per descomptat compteu amb mi la temporada que ve per jugar i lo que faci falta clar!

Xavi

Anònim ha dit...

remarco la importancia de asistir a la reunión, hay muchas cosas de las cuales hablar y sobre todo decidir, cuanto más gente venga, assista y opine, más peso tendrán las decisiones que adoptemos. nos vemos el jueves. godzi

Anònim ha dit...

Hola a tots.

La meva opinio es que es molt positiu fer aquesta reunio, i ho sera de debo si tothom es porta preparat el que vol dir, per que la reflexio de tota la temporada cal dedicarli temps per sintetitzarla i que la reunio no es converteixi en una marato.
una salutacio

Carles.

Anònim ha dit...

Bones!!
Ho sento molt però en Nilin i jo estarem a Madrid amb la UdG, en Gerard no crec k pugui venir pq te entregues de projecte ja us dira algu. La cessió de l'Ernestito x nar a Madrid km la tenim? ja li hem fet la matricula x si vol venir dies 29 i 30 k son dimecres i dijous. Jo tb donu tot el meu suport a la majoria.
Ens veiem divendres!!
adeu!!