Patrocinador oficial Sènior

divendres, 7 d’abril del 2006

Comunicat preocupant

Segons un comunicat aparegut al diari ABC, la razon i al full parroquial de Torroella, hi ha una organització que s'anomena grup de cacera del senglar (GdCdS) que te com a objectiu desestabilitzar el nostre equip.
 
Aquesta organitzacio anuncia que portara a terme diverses accions per tal de minar la confiança i moral de l'equip. Segons sembla, tenen un senglar de peluix que li claven agulles per fer-nos budu i que tinguem lesions, cosa que podria ajudar a entendre l'allau de lesions que estem patint darrerament.
La nota més preocuopant pero, es la que diu textualment "[...] l'assetjament ja ha començat, fa uns dies vam segrestar un component de l'equip aprofitant un descuit d'un jugador [...] No tenim intencio de fer-li cap mal tot i ue si no s'atenen les nostres reivindicacions haurem de pendre mesures mes drastiques."
 
Segons les ultimes hipotesis de l'inspector Cluso, el jugador al que es refereixen es el nostre company ernestito.
Aquest fet posa una nota encara més preocupant a la desaparicio del nostre amic. Haurem d'esperar a rebre les reivindicaions d'aquest grup per coneixer mes be les seves intencions.
De totes maneres estigueu ben alerta! Molt a prop hi ha qui us vigila! Ai si us agafa el GdCdS!!
 
La resistance dels senglars

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que el noi que abandona als companys forma part d'aquesta organitzacio!!!

Anònim ha dit...

Suspiteu que pugui haver infiltrats a l'equip d'aquesta organització "GdCds"? sera un senglar o una fera.......

Anònim ha dit...

Quina cabronada!!!
Així que el lamentable accident que va fer que el meu pobre tormell es regires i em fes perdre les previes a Madrid i el toneig de París, no era mala sort sinò que té uns clars culpaples, el "GdCds" servint-se de males arts ens volen mal.
I lo de l'ernestito, inperdonable!!
Fills de mala mare!!!
Els hi hem de para els peus.
Senglars hem de sortir de caçera, el caçador sera caçat.
Cap agressio sense resposta!
Tremoleu "GdCds".