Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 2 d’abril del 2006

El Geieg arriba a la final de la copa catalana!

Partidàs del Geieg a la Foixarda contra el Gòtics aquest dissabte. L´Equip de Girona va fer un grandíssim partit a Barcelona guanyant per 25-22 al Gòtics de Barcelona.
Aquest partit va arribar a la pròrroga amb el resultat de 22-22. Els jugadors que desprès de jugar un partit on el desgast físic i la duressa hi va ser molt present, van haver de jugar 30 min més per poder decantar la balança d´un matx molt igualat. El xutador del Geieg, Caballo, va transformar un cop de càstig en la pròrroga que envia l´equip de Girona directe a la final.
Els jugadors del Geieg van agraïr als Senglars la seva ajuda per arribar aquesta final  tot i no haver cap jugador de Torroella aquest dissabte a la Foxarda.
L´Equip Gironí ha demanat als Senglars ajuda per poder afrontar aquesta final contra el guanyador de la Santboiana i el BUC-USAP i ha demanat la possibilitat de que els de Torroella puguin anar a entrenar aquesta setmana a Girona.
Recordem que l´entrenament a Palau és dimarts i dijous a les 8:30.
Els jugadors de Torroella que hi vulguin assistir sortiran del safareig a les 7:40 el pròxim dimarts.
 
 



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nois´
Jo hi sere el dimarts a girona per entrenar amb el geieg i m'agradaria que hi fossim quans mes millor.

Una salutacio a tots i a veure si escribim mes ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

CARLES

Anònim ha dit...

Jo penso que també s´hauria de fer un esforç i anar a entrenar a Girona, penseu que després d´aquest partit hi haurà molt de temps per descansar.

Lluís.

Anònim ha dit...

bones,

es tracta d'una final!, on nosaltres com a senglars hi hem contribuit a passar la primera ronda. Com a final és a partit únic, per tant val la pena un esforç més per tirar endavant i arribar un cop més a la victòria conjuntament amb el GEiEG.
Evidentment també hi seré!
Salut!

Pelli