Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 31 de maig del 2006

Els Senglars queden sisens a l´Hospitalet.

Aquest dissabte passat els Senglars van fer un bon paper a l´Hospitalet aconseguint la sisena posició en un dia on es va poder veure la gran millora de l´equip respecte el sevens de Girona.
El més curiós de tot és que el Geieg ( que va guanyar el circuit de sevens de catalunya ) necessitava guanyar als Senglars en l´últim partit de la jornada per proclamar-se campió. Aquest disputat matx se´l va endur el Geieg per 24-12 i vam poder gaudir d´un bonic i emocionant partit entre dos equips amics que només va tenir la desgràcia de la greu lesió de Lluís Raurich que es va trencar el peroné en l´ultim minut i malauradament el presi del Senglars estarà uns quants mesos fora dels terrenys de joc ( En Lluís ja ha sigut operat a Palamós).

Cal recordar als Senglars que el dissabte 3 de Juny juguen a Castelldefels a la platja (Aquest torneig comença tard cap a les 4 de tarda).

També el 17 de Juny partit rugby a 15 Senglars -XV del Senglar a Manresa (Aquest partit comença a les 6 de la tarda).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims presi!
Amb el valor que tens normalment en els partits no dubtem que la recuperació la reduiras a res. Els metjes segur k fliparan!! Et trobarem a faltar de mentres!!!

Anònim ha dit...

I LES FOTOS DE LA SENGLACARGOLADA?
ÀNIMS PRESI!

Anònim ha dit...

Finalment els Senglars no aniran a Castelldefels per falta de jugadors disponibles.

Anònim ha dit...

presiii!!!!! que et recuperis aviat estem tots amb tu , ja trobo a faltar els teus crits als entrenaments ( es broma!!!).

Anònim ha dit...

Pobre presi, ahir vaig parlar amb ell i ja li vaig dir. Sempre s'ha de mirar lo positiu per l'equip; és a dir:

1- Lesió d'en Lluis

2- S'ha d'estar 4 mesos sense fotre res

3- en 4 mesos es pot calcular que s'engreixarà uns 6 quilos per mes. Si fem càlculs, 24 quilos.

4- Ara pesa 100 quilos, si li sumem aquests 24 en total 124 quilos.

Conlusió: On s'ha vist un número 8 de 124 quilos? Quina és la posició que sempre falta gent?

Que grande serà veure una primera línia amb en Lluis per allà!!!!!!!!!!!!!!!!

Ànims presi, et trobarem a faltar en el camp!!!!!!

Txiki

Anònim ha dit...

Perdona, txiki, però en Lluís continuarà jugant amb el número 8. No se engreixerà ni un gram, perquè li toca al día una fulla de enciam, una pastanaga i si es porta be (només si es porta bé) un tall de pit de pollastre a la planxa... així que, es quedarà com està ara o més primet ... es lo que hi ha... ara està en les meves mans... (amb veu de bruixa) JA JA JA

Signat: l'ama (abans la primera dama...)

Anònim ha dit...

Quina crac la nostra primera dama, jo d'en Lluis estaria patnint, jejeje. Encara que tambe li quedaria molt be el numero 1 o 3 jo crec. Apa que vagi be!! Millorat molt presi!!!

Marti

Anònim ha dit...

Senglars i feres: Ja tinc la nevera plena de birres!!!; així que si us voleu pasar per casa,el presi os acollirà amb molt de gus!!! si no podeu venir o no voleu ...per suposat que el presi us estimarà el mateix :-)))

Ja heu vingut molts però jo per si de cas ho dic no sigui que hi hagi algun timidilluuuuu/timidillaaaaaaaa que es talli de venir... (i això sí que no...)

(nota: també hi ha begudes no alcoholicas... )

Fdo: La ama (abans la primera dama)

Per cert, perdoneu el munt de faltes que faig... prometo que aniran baixant cada cop :-)))i que arribarà el dia en el que faré molt poquetetes. ARRIKITAUN!!!