Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 18 de juny del 2006

Memorial Jordi Pintado

Els Senglars es van desplaçar a Manresa el dissabte per disputar el memorial Jordi Pintado. Curiosament aquest partit es jugava contra el XV del Senglar que són una colla de jugadors de diferents clubs,sobretot de Vic i Lleida, que s´ajunten un cop a l´any per fer un homenatge al seu col-lega.
L´Equip de Torroella va perdre aquest partit encara que l´equip va guanyar moltíssim al poder donar molts minuts de joc a una multitud de cares noves que tot i ser el seu primer partit van jugar molt bé i que servirà per afrontar la temporada que ve amb una mica més d´experiència.A més els Senglars van demostrar ser un equip sòlid i amb caràcter per afrontar un partit amb baixes de jugadors importants i de l´entrenador.És per això que cal felicitar als Senglars desplaçats a Manresa.
El Senglars van poder disfrutar d´un exel-lent tercer temps i estan molt agraïts del tracte que van rebre del XV del Senglar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Senglars!! Felicitats per donar la cara tot i el resultat! Estic segur que l'actitud i les ganes no van faltar al nostre equip! Em va saber molt greu no poder venir a jugar amb vosaltres!Bueno ara ens queda el rugby rock i despres l'istiu per pensar en la temporada que ve!

Xavi

Anònim ha dit...

Felicitats Senglars i enhorabona als debutans. Ara a disfrutar tothom del rugbi-rock...

Lluís.

Anònim ha dit...

Jo tambe vull felicitar als senglars i en especial als debutants perque a la segona part vam jugar com un equip i vam fer tot el que podiem fer. Moltes gracies!!

Marti