Patrocinador oficial Sènior

dijous, 20 de juliol del 2006

Senglars - Noticies

Aquest dissabte 22 de Juliol els Senglars participen al setè torneig de platja d´Aro, aquest torneig és l´últim del circuit de tornetjos de platja de Catalunya i l´organitza el Geieg. Un torneig que porta bons records pels de Torroella, va ser el primer torneig de platja on els Senglars van debutar en l´any 2004 i en l´edició del 2005 va acabar amb una memorable festa on va passar de tot: desde que el president portava nou jugadors sobre la vaca de la furgoneta per tot l´Estartit, un tres de tres en folre i manilles per intentar pujar a un apartament d´unes estrangeres que va acabar desplumant-se, un accident de cotxe d´en Pèsol,Marta i el primo contra casa Darnés al-legant que hi havia sorra a la carretera i que anàven apoc-apoc.... i moltes coses més que ningú no s´en recorda.
Recordem que aquest dijous hi ha entrenament a la platja i decidirem l´hora de sortida per anar cap a Platja d´Aro i que el Divendres següent l´entrenament es farà al camping les Dunes on tothom hi pot assistir, després hi haurà una mica de tercer temps i la Disco Fata Morgana està a 20 metres del Camping per després anar-hi fer algun cubatilla...
Unes quantes Feres han participat al torneig d´Alella aquest passat cap de setmana fent un combinat amb les noies del Gòtics i un parell de Senglars van donar un cop de mà als Crancs de Vic. Les Feres i el GeieG formaran un equip per jugar el torneig de Platja d´Aro.
En Lluís va passar per quiròfen dilluns passat i va tenir la grata sorpresa de trobar-se a l´Alfonso, la Laia i l´Alba a la Sala d´Operacions, només hi faltava en Xavi, la Lidia i una pilota per fer un partidet.
D´Aquí dos o tres setmanes és començaran a fer els horaris i a distribuir les feines per poder disfrutar d´una Bona Barraca per la festa Major.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei companys! Jo vindre cap al tard del torenig esperu que ens quedem a platja d'aro de festa! Com sabeu treballo als vespres i no puc venir a entrenar... Encara que amb alguns de vosaltres he pogut coincidir a les nits amb mes o menys sort... n'hi ha algun k aprofita be les pokes nits de festa que l'hi dona el curru ehhh company capità electe... Buenu ens veiem dissabte m'he canviat l'horari i faré 4 hores mes x poder disfrutar d'unes hores de la vostre companyia que se noem decepcionara!!! Fins dissabte!!

Anònim ha dit...

Pensa que mai ens hem quedat a Platja d´Aro de Festa per por als controls dels mossos i sempre hem anat a l´Estartit,...a més el dissabte al vespre van Cantamania a Torroella i hi han jugadors que tenen algun col-lega que té el valor de pujar a cantar i pot ser força divertit,...depèn l´hora que arribis nosé si val la pena que vinguis a platja d´Aro...
Pregunta primer les intencions de la gent...

Anònim ha dit...

Hola! Lamento no poder estar este sábado con las feras en Platja D'Aro porque trabajo. Intentaré ir a partir de las 20h que acabo de currar, alguien puede decirme hasta que hora durará el torneo?, por si no estais a esa hora. Espero que nadie se lesione, pero si alguno/a cae ya sabeis que en urgencias me esncontrareis.
Por cierto, uno de los partidos del torneo de Alellla del pasado sabado, fue contra las de Sant Cugat donde todas las feras que fuimos jugamos junto con el gotic y pudimos saborear la vistoria contra las que un dia nos ganaron(nuestro primer partido de la historia de las feras).
Lidia.

Anònim ha dit...

En Bep diu que no podrà venir a Platja d'Aro perquè curra i a veure si als propers entrenaments perquè torna a tenir el peu com un xurro (o una porra)...De totes maneres, desitja sort als Senglars que, des de l'altra banda del Ter (o des d'aquesta, no ho té massa clar) aniran a Platja d'Aro a fer onejar la bandera vermella i a fer animalades com les que es menciona a l'escrit que dóna raó de ser aquests comentaris.
En Bep

Anònim ha dit...

Lidia, más o menos a esa hora se juegan las finales, pero después seguimos la fiesta en Torroella o L´estartit, así que puedes arribar tranquilamente a esa hora. Godzila

Anònim ha dit...

A les Feres que els hi pugui interesar, aquest dilluns a les 18h juga Espanya-França en l´últim partit de preparació per el Mundial a Girona, al camp del Geieg.

Anònim ha dit...

El partit és a les 19h.Hi ha jugadores de Inef de Barcelona,Lleida,Hospitalet i Sant Boi.