Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 3 de juliol del 2006

Èxit en el 2ºrugbi-rock

Els Senglars i les Feres han organitzat per segon any un gran torneig de rugbi,
Creiem que tots els equips s´ho han passat molt bé tant esportivament com en l´apartat del sopar i del concert. Pensem que s´ha millorat el torneig respecte l´any passat sobretot en la part musical fent un esforç per portar grups més coneguts. Pel que fa a l´apartat esportiu, tot i els problemes de la no participació de dos equips a l´última hora, i sobretot de l´incident entre el Torreilles i Parets del Vallès provocant una decisió difícil però creïem encertada d´expulsar els dos equips, el torneig s´ha pogut celebrar amb normalitat i disfrutant de bons partits de rugbi.
Donem les gràcies als jugadors i a les persones que van fer possible la realització d´un dels millors torneitjos de rugbi que es fan avui dia a Catalunya,
montant, treballant tot el cap de setmana i recollint el diumenge a la tarda.
També agraïr a en Marc Pellicer i Lluís Raurich la feina dels últims 4 mesos per les negociacions amb l´Ajuntament i per la feina anterior necessaria per poder disfrutar d´un cap de setmana de rugbi i festa.

Felicitats a tothom!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

També agraïr moltíssim a tothom que va aconseguir col-laboradors,sense ells el rugbi-rock
no hagués sigut possible.

Anònim ha dit...

A sigut un bon torneig on al igual que l'anuy pasat va ser molt divertit, espero que l'any que ve sigui igual o millor.
Veritablement crec que el comportament del Torreilles i sobretot del Parets va ser lamentable, un espectacle que fa que el nom del Rugby és taqui. Molt encertada la decisió.

Anònim ha dit...

Feicitats Senglars,Feres,...!!!
Cada any ho fem millor!

Anònim ha dit...

Realment un dels millors, per no dir el millor ( i crec que ho dic de forma objectiva ) torneigs de rugbi de Catalunya. Si més no dels que jo conec.

Vull felicitar i agraïr als senglars, les feres i tota la gent que ha col·laborat perquè haguem pogut gaudir d'aquest torneig i de la festa i animar-vos a seguir així perquè aquest torneig es converteixi en un torneig de referència per tot Catalunya i perquè no, per Europa també.

Ens veiem a Platja d'Aro!

Nilín.

Anònim ha dit...

El Bar lo millor amb en Mr.Pèsol i els seus pipulos al davant,amb un gran ambient i bona música els dos dies...
I no cal descuidar la gran feina de Joan Reches en l´apartat de socis...
Quins dos dies,m´ho he passat de collons.

Anònim ha dit...

Gràcies Nilin,ens fas pujar la moral.

Anònim ha dit...

ueeeeeeeeeeeeeeee!!! Quin subidón, no? El any que bé encara serà millor ... els garrins tindran equip contrari i les feres guanyaran!!!

Anònim ha dit...

En Teo va anr al rugbi rock!!!!!

Anònim ha dit...

Avui podeu veure el comentari del la pag web rugbycatala.org sobre el rugbi-rock

Anònim ha dit...

Ara a veure si amb una miqueta de sort s'han fet uns quans calés per al club, perquè pugui continuar amb aquest sonmi tan maco :-)))

Anònim ha dit...

Tanti Salutie e Grazie Mille da tutti i giocatori del 7 Fradis Rugby Club dall' Italia.Speriamo di poter partecipare anche l' anno prossimo.
Un Saluto particolare a Ernesto e Lluis.
Pablo & C.

Anònim ha dit...

Agraïr als Montgrins el tros de torneig que van preparar, lamentablement el meu quip no erem prous per inscriure'ns. Respecte a l'incident, crec que el Parets només va respondre a unes provocacions "barriobajeras" del grup de frnacessos Torreilles, ja que se les van tenir amb més d'un equip durant el torneig. Per tant no carreguem les culpes al Parets, sino desde el meu punt de vista, tot va venir per les provocacions pre-meditades dels nostres veins. L'unic criticable del Parets, va ser caure en aquestes provocacions.


PD:Meravellós torneig, esperem l'any que ve ser prou gent per participar i al castigador dir-li que a cada porc li arriba el seu Sant Martí, i el seu es a prop...

Anònim ha dit...

No estic gaire d'acord amb l'últim comentari.

En cap altre comentari d'aquest blog ni tampoc en els de rugbycatalà s'ha criminalitzat ni al Torreilles ni al Parets. Senzillament s'ha dit que els alguns jugadors d'ambdós equips ( cal deixar clar que no tots els jugadors s'hi van posar ) no van saber estar a l'alçada i encara menys en un torneig festiu com el rugbi-rock. Hi tinc bons amics al Parets i estic segur que opinen el mateix.

La qüestió no és qui provoca o qui comença la baralla. Francament ni ho vaig veure qui va començar. Només se'm va comentar que el comportament d'alguns jugadors del Torreilles no va ser gaire honorable en algun altre partit, però això no és cap motiu perquè passés el que va passar.

Val que el rugbi és un esport de contacte i hi pot haver alguna picabaralla de tant en tant ( ningú és perfecte ). Però el que no pot ser és que si per desgràcia s'inicia una batussa, aquesta es faci interminable i encara menys si l'àrbitre ha pitat el final del partit. La violència s'ha d'eliminar de qualsevol esport. Ja sé que és una utopia en segons quins esports, però com a mínim s'ha de protegir l'honor del rugbi.

L'organització del torneig va fer sens dubte el correcte desqualificant els 2 equips, com s'hauria desqualificat qualsevol altre equip que hagués fet el mateix.

Per acabar, vull que quedi clar que no pretenc donar lliçons de res com si jo fos perfecte. Fa unes temporades també va passar una cosa semblant en un partit de 3ª catalana entre el GEiEG i el Martorell i me n'avergonyeixo igualment ( fins i tot més, ja que el GEiEG és el meu equip ).

Rugbi i Pau tiuxxx!

Nilín.

Anònim ha dit...

felicitats a tots !!!el que va guanyar de veritat va ser el Rugby !!, i una mencio especial i felicitar als "garrinets", cada vegada ho fan millor i jugant amb molt bona tecnica i força. Gracies per tot i l'any que be mes.....

Anònim ha dit...

Nilín no estic defensant l'actuació del Parets, però el q deia es que es un simple baralla, una mica sortida de tó...però una simple baralla, que quan va acabar el partit ja es va terminar. Em consta que al bar van coincidir els 2 equips i no va passar a més. Per tant podem dir que es una cosa del joc. Varios jugadors de varios equips van entrar a la baralla (GeiG,l'H), ja que la provocació constant dels nostres veins no només va ser dirigida als jugadors del Parets, ni els seus acompanyants...

Estic d'acord amb tú de que la violència s'ha d'eliminar dels esports i tb d'acord en descalificar als 2 equips.

El que si mirem els comentaris que hi ha a rugbycatalà es culpa 100% al Parets i si mirem el 2on comentari d'aqui tb es culpa 100% al Parets, torno a deixar clar, que no jugo al Parets però els coneixo de prop, i aquest any hem jugat contra ells i cap problema, al contrari el 3er temps, ha estat un dels millors que mai he vist en la meva vida de jugador de rugby.

Una salutació i un 10 pels organitzadors i un 10 pel dissenyador/a d la samarreta...

Anònim ha dit...

Penso que en el comentari del rugbycatalà en cap moment posa que un equip tingués més culpa que un altre,només que es van enganxar en una forta baralla.
En el segon comentari d´aquesta pàgina si que posa que el Parets i va tenir més culpa, opinió que no comparteixo,crec que el Torreilles hi va posar més cullerada.Jo també he jugat contra el Parets i conec gent i penso que per culpa d´un parell de jugadors paguin tot l´equip és una llàstima,però és així i fins que no els facin fora els seus companys sempre estaran involucrats en aquesta merda.Pel que fa al Torreilles hem vaig veure mig obligat a convidar-los perquè és el poble agermanat amb Torroella i hem vaig equivocar, però penso que no hagués sigut correcte expulsar-ne només un.
No comportaixo la teva opinió de que va ser una baralla normal una mica més pujada de to,penso que va ser bastant més que això i si haguéssim deixat continuar als dos equips l´ambient no hagués sigut ni de bon tros el mateix.

Lluís.

Anònim ha dit...

Ah!per cert en el Bar no es va tornar a liar de miracle.

Lluís.

Anònim ha dit...

guapes les camis, eh??? a mí també em van agradar molt, sobretot les de noies... encara que hauria d'haver-hi més d'una talla (petita i gran) i hauria de ser una miqueeeeeeeta més llarga... (de bon rotllo)

Anònim ha dit...

ola senglars sóc un garrí

jo tmb vaig jugar un partit al rugby rock.

un altre vam jugar contra el santboi i ens van fotre una panadera però vaig fer una marca.


Martí Rufí, un garrí.