Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 1 d’agost del 2006

VII TORNEIG PLATJA D´ARO.

Aquest dissabte 22 de Juliol els Senglars participen al setè torneig de platja d´Aro, aquest torneig és l´últim del circuit de tornetjos de platja de Catalunya i l´organitza el Geieg. Un torneig que porta bons records pels de Torroella, va ser el primer torneig de platja on els Senglars van debutar en l´any 2004 i en l´edició del 2005 va acabar amb una memorable festa on va passar de tot: desde que el president portava nou jugadors sobre la vaca de la furgoneta per tot l´Estartit, un tres de tres en folre i manilles per intentar pujar a un apartament d´unes estrangeres que va acabar desplumant-se, un accident de cotxe d´en Pèsol,Marta i el primo contra casa Darnés al-legant que hi havia sorra a la carretera i que anàven apoc-apoc.... i moltes coses més que ningú no s´en recorda.
Recordem que aquest dijous hi ha entrenament a la platja i decidirem l´hora de sortida per anar cap a Platja d´Aro i que el Divendres següent l´entrenament es farà al camping les Dunes on tothom hi pot assistir, després hi haurà una mica de tercer temps i la Disco Fata Morgana està a 20 metres del Camping per després anar-hi fer algun cubatilla...
Unes quantes Feres han participat al torneig d´Alella aquest passat cap de setmana fent un combinat amb les noies del Gòtics i un parell de Senglars van donar un cop de mà als Crancs de Vic. Les Feres i el GeieG formaran un equip per jugar el torneig de Platja d´Aro.
En Lluís va passar per quiròfen dilluns passat i va tenir la grata sorpresa de trobar-se a l´Alfonso, la Laia i l´Alba a la Sala d´Operacions, només hi faltava en Xavi, la Lidia i una pilota per fer un partidet.
D´Aquí dos o tres setmanes és començaran a fer els horaris i a distribuir les feines per poder disfrutar d´una Bona Barraca per la festa Major.



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com