Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 17 de setembre del 2006

Comença la temporada!!!

L´Estiu s´ha acabat i comença la competició aquest proper diumenge dia 24 de Setembre a les 12:30 al Senglar´s rugby stadium. Aquest partit és de Copa Catalana i enfrentarà als de Torroella de tercera catalana contra els de Sant Cugat de primera Nacional. Els Senglars que ja fa un parell de setmanes que s´entrenen esperen amb molta il-lusió el primer partit oficial de la temporada.
Tot i que es presenta un partit molt difícil contra un equip tres categories superior els de Torroella intentaran parar un equip també acostumat a jugar en gespa artificial.
Pel que fa les Feres, estan en plena pretemporada entrenant conjuntament amb les jugadores del GEiEG i així d´aquesta manera poder competir de manera oficial aquesta temporada. Aquest cap de setmana han fet un petit stage a Navata.
L´Escoleta del rugby comença el proper dia 25 de Setembre els entrenaments .

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Senglars, tinc unes ganes de jugar que no me les aguanto!!!!!
Ho donarem tot en el camp, a vera si guanyem.
Impacient perquè arribi el diumenge!!!!

Txiki

Anònim ha dit...

K cabrons! sera un partit dur xo tenim un equip que no s'esperen! a veure si jugueu com sabeu i els hi foteu canya als santcugatenses!!
Em fara molta rabia no estar alla ni que fos per veure com jugueu! Bueno espero que el proxim partit ho pugui veure des de dins el camp!
Molta sort companys!

Xavi

Anònim ha dit...

Jo també tinc ganes de veure els Senglars, serà el meu primer partit vist desde de fora el camp nosé si ho suportaré, quins nervis...
Força Senglars!!!!

Lluís

Anònim ha dit...

Hey Txiki,

Mem si le doneu canya al StQ y me pasas los informes deportivos pertinentes. Ya sabes que debutamos contra ellos el 14O en Ppes.

Suerte pequeño jabato!

Fede

Anònim ha dit...

ei senglar!

estic pels madriles fins diss nit no cerc q pugui venir!!!!!!!!!

molta sort!

albert, Tendre

Anònim ha dit...

Seeennngglarrrrsss!!! Aquests del sanquge lo van a flipar! Els vam guanyar l'any passat i els tornarem a guanyar aquest!!

Saps que siiiiii!!!!

Parker