Patrocinador oficial

dijous, 26 d’octubre de 2006

Anem a Gales.

 

I Gira dels Senglars a Gales:

Nois, si volem que el viatge a Gales ens sorti econòmic ens hem d’espavilar. Ara mateix poden comprar els vols bastant bé de preu, per tant ja s’hauria de fer el primer i poder únic pagament. Serà de la mòdica cantitat de 120 euros. No es sap quan ens costarà tot plegat, però si falta ja us ho farem saber i si sobra ho guardarem de bote per pagar el tren un cop siguem allà o per altres cosses que es necessitin.

Recordem que el dia que es marxarà serà el dia 16 de març a la tarda i es tornarà el diumenge 18 al vespre. Per si algú ha de canviar torns i cosses d’aquestes.

A mi m’agradaria que vingues tot l’equip, i us animo a fer-ho, ja que viure un partit de les 6 nacions és una passada. És per això que hem començat a organitzar el vitge tant aviat, perquè tothom pugui venir.

En aquest 120 euros, entra el viatge d’anada i tornada a Blackpool i dos nits d’estada. Recordo que qui no fagi l’ingrès abans de dimarts s’haurà d’espavilar ell solet a buscar vols i estades.

L’ingrés s’ha de fer a Caixa Penedes, l’últim dia és dimarts 31 d’octubre a les 14:00 hores. Quan es fagi l’ingrés heu de dir el vostre nom i cognom, així sabrem qui ha fet l’ingrés. El número de CC és:

2081 0206 26 0000014901

Mireu de fer un truc a gent de l’equip que no mira internet i aixì la informació irà molt més ràpit, ok.

Apa, vagi bé i a tope per dissabte!!!!!!Ofertas y reservas para viajar por todo el mundo. Organiza y contrata tus viajes aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EHHHH doncs tots cap a Wales!!! Vinga a animarvos que aixo pot ser la bomaba!

Marti

Anònim ha dit...

Blackpool o Bristol?

Anònim ha dit...

És Girona-Bristol.
De Bristol a Cardiff(on s´hi juga el partit) hi ha 30min amb tren.
El preu segueix siguent el mateix.

Anònim ha dit...

jo ja he pagat, i en xevi mis tb vindrà
esperò que vingui alguna noia +!!
apala q vagi bé ens veiem!!
carol