Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 22 d’octubre del 2006

Cornellà "B" 21 - Els Senglars 22

Bon començament de lliga per l´equip de Torroella, que va saber guanyar contra el Cornellà "B" en un partit molt emocionant que no es va decidir fins al final.
Els Senglars van jugar molt bé amb la delantera guanyant totes les touches a favor i perdent només dues pilotes a la mele.La linea també va fer un bon partit tot i que té més marge de millora. Primer desplaçament dels Senglars amb autocar, amb un conductor de luxe,ex-jugador de l´Hospitalet,soci dels senglars i que es coneix tots els camps de rugby de Catalunya ( llàstima que sigui de l´Espanyol). També vam poder la nova moto d´en Martí, "La Fletxa Azul" amb un casco a conjunt que li queda d´allò més "guay".En Josep Mº segueix arrastrant la maleta de la roba bruta allà on va perquè la seua mare li netegi ( ell diu que la rentadora de Girona s´ha espatllat...d´això fa un any quasi.) i l´Oly va debutar com Senglar en una bona actuació.   



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats senglars!
El Cornellà no és un equip fàcil pel que jo sé. Seguiu així!
PD: Proposo un fons comú perquè en Pitu faci un curset de feines domèstiques :P. Els Aligots aportaríem de bon grat la nostra roba bruta perquè pugui fer les pràctiques.

Anònim ha dit...

Esta clar que no puc jugar amb vosaltres! M'he perdut 2 partits aquesta temporada i heu fet 2 partits de puta mare i guanyant per 1!! Vaya cabrons!
Espero que el proxim partit pugui jugar un ratet i poder disfrutar jugant amb vosaltres!

Xavi

Anònim ha dit...

esclar que si xavi, sense yu no es el mareix.

Parker

Anònim ha dit...

Avui a les 10 menys 10 del mati em disposava a anar a classe quan han trucat al pis, creia que era algun company de pis que s'havia deixat les claus o alguna cosa, pero he tingu una grata sorpres cuan un home ha dit: "traemos la lavadora nueva" osigui que nos us preocupeu per mi ja no haure de portar la super maleta per Torroella!

Fins divendres dolents

Xuse

Anònim ha dit...

txiki, pequeño roedor acuático del Ter, te esperabamos en el Baldiri para darte la "ramera" y volver a tatuarte la manito del ponent (que ya se debe estar borrando) pero no apareciste.

Enhorabona por el triunfo.

Fede

Anònim ha dit...

Vaig fer una visita el diumenge al pis d'en Xuse i no vaig veure rentadora per enlloc. Per tant, i per extensió, penso que la rentadora nova és un farol. La maleta tornarà...

Bep

Anònim ha dit...

la maleta forma part dels complements d'en xuse ( samarretes apretades ,pantalons caiguts ,empanada mental tots els matins i la maleta !!!)

no ens deixis sense la visió de la maleta als partits !!!!!

J