Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 29 d’octubre del 2006

Senglars 69 - Castelldefels 0

Espactacular partit el que es va veure Diumenge al Senglar´s rugby Stadium amb una grada molt plena i amb un ambient magnífic. Els Senglars van passar per sobre al Castelldefels guanyant per pallissar i dominant totes les fases del partit, amb una delantera extraordinària i amb una linia de tres quarts molt millor que la setmana anterior.Cal destacar la esportivitat dels dos equips i el debut de David Carbó com a Senglar.
Després del Partit els Senglars van anar a Sopar a L´Hotel Santa Anna per celebrar l´inici de temporada i després a pendre unes copes. La nit va estar a l´alçada del partit, els jugadors s´ho van passar pipa anant a l´Engruna,Splash i Ranxo. Han arribat unes notícies al club d´unes noies que diuen que tenen moltes fotos que segons diuen poden posar a més d´un amb un compromís i que s´estan pensant de publicar-les a la web.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Que las posin, que las posin!!!

Izaskun

Anònim ha dit...

Si,si!!! Que les posin!!!
Sílvia Batlle

Anònim ha dit...

Coooollons, un dia que no puc venir i resulta que hi ha espectacle!!! jajja...

Pere

Anònim ha dit...

Espectacle es poc!! Pregunteu com van acabar la nit tres piliers de l'equip que despres de deixar el projecte de capita a casa seva van anar a voltar per l'empoda per trobar la casa d'un d'ells que no sabien on era! Això és màgia!

Un plaer haver estat al camp i al sopar! Sou tots collonuts!

Marti

Anònim ha dit...

I les FOTOOOOS?????

Anònim ha dit...

perdonen por el consejo carca, pero por favor la próxima vez que se organize una movida como la del sábado, tenemos que pensar en contratar un taxi o que alguno de los que se quede de marcha no beba, de momento nunca ocurrió nada, sin embargo me parece imprudente que se desplacen en coche en las condiciones etílicas que los haceis, como verán no digo no lo hagan, si quieren háganlo pero no corramos riesgos innecesarios no seamos pelotudos.

Anònim ha dit...

se entiende que el que escribió lo anterior soy yo , Ernesto

Anònim ha dit...

Ché, se entiende perfectamente que eres tú jejeje por el idioma y por el consejo jejeje

Anònim ha dit...

A mi m'han explicat que va haver-hi dues noies totalment acosades pels senglars i que el presi va haber de posar seny a PUÑETAZOS!!! Què fort neng

Izaskun

Anònim ha dit...

No se si va ser exactament per les noies, xo realment ens vam fotre de cops de puny tota la nit!
La nit va donar per molt i fins i tot hi havia emboscades per fotre d'osties algun component de l'equip... no se potser ens hem de plantejar algun pacte de no agressio...
Pero bueno ens ho vam passar molt be!!

Projecte