Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 26 de novembre del 2006

Els Senglars 12 - Santboiana"C" 18

Gran jornada de rugby per Sant Andreu. Els primers protagonistes van ser l´Escoleta dels Senglars que van donar la cara contra els actuals campions d´Espanya jugant amb moltes ganes de fer-ho bé i demostrant que són jugadors amb molt de futur.
Després de la bona actuació dels Senglars petits van jugar els grans en un partit vibrant, amb un marcador igualadíssim fins al final i en un camp replè de gent animant als Senglars en un partit de rugby de gran nivell on l´actuació de tots els jugadors dels dos equips va ser molt bona però amb la mala sort que les decisions de l´arbitre van afavorir als de Sant Boi.
Després els dos clubs van anar a dinar a la sala de ball de Torroella per tal de recuperar forces i celebrar la bona jornada de rugby que és va viure ahir a Torroella.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tothom, sobretot als senglars petits que van lluitar de valent contra el millor equip possible per ells.Fins i tot els entrenadors de la Santboiana van quedar sorpresos de la seva actuació.

Lluís.

Anònim ha dit...

La verita´t és que air va ser una passada. Jo vaig disfrutat molt veien els petits Senglar's jugant. El més important és que ells van disfrutar i ens van fer disfrutar a nosaltres.
Gràcies escoleta.

Txiki.

Anònim ha dit...

La veritat és que tothom va disfrutar veien el joven (tant del Santboiana com de casa) com jugaven a rugby a Torroella cosa inpensable fa tant sols un parell d'any.
El projecte Senglars val la pena tirar-lo endavant (inclus amb arbitratges pòlemics com el que vam haver de patir ahir els senglars sèniors).

Anònim ha dit...

Cada dia tinc més ganes que aquests nanos creixin per poder jugar amb ells i poder cantar a final del partit!!
OH mama mama mama!!

Xavi

Anònim ha dit...

Hola nois,
Encara que no escric gaire, estic molt en contacte amb la web, i es per aixo que vlodria escriure el següent:
Felicitats a tots per la gran diada de rugby q es va viure el diumenge... i espero que quedin ganes per organitzar-ne d`altres amb altres clubs.
Estic d´acord amb en Txiqui (no t´emocionis eh¡¡) que hem de saber perdre encara que no estem d´acord amb les maneres.. i mes quan hi ha nens a la grada mirant( aprenent??).
Tambe voldria reconeixer la tasca d´aquells que fan que aquest club tiri endavant i la millor manera seria oferint-nos quan ens ho solicitan i no deixar-los penjats(Anims Lluis pq el diumenge et vaig veure molt serios).
I per ultim encoratjar a tothom a continuar amb el nostre compromis.
Ah varis jugadors consagradissims i ex internacionals del Santboi em van felicitar per el partit i em van dir que van quedar molt impressionatrs del nosrte joc i de les nostres ganes ...i aquesta gent no fan compliments.

Carles

Anònim ha dit...

Booones...
Va ser un partit dur, peró d'aquells partits per gaudir. LLàstima que no vaig poder jugar, collons!!. També crec que hem d'apendre a guanyar partits en els que l'arbitre no ha fa bé, nosaltres a jugar i guanyar, i les protestes i crits pels de les grades.Ens vam desconcentrar nosaltres mateixos.
I és veritat, ells mateixos van reconeixer que no erem com els altres equips, que s'ho van passar molt bé jugant i els hi havia costat molt guanyar.
Endevant, que sou un equip de puta mare!!

Pere

Anònim ha dit...

el sant boi sempre sera el sant boi, sempre son 16 al camp.