Patrocinador oficial

dimarts, 14 de novembre de 2006

Jornada de Rugby per Sant Andreu

Es presenta un cap de setmana una mica mogut pels Senglars per celebrar la Fira de Sant Andreu.
El dissabte dia 25 de Novembre els Senglars tindran una parada a la plaça de la Vila durant tot el dia per intentar fer nous socis i renovar els existents. La II Mostra d´Associacions servirà també per promocionar al màxim el partit que jugaran l´endemà tant els Sèniors com els Benjamins i Alevins dels Senglars contra la U.E. Santboiana. Els Senglars volen aprofitar la gran afluència de gent a la Fira per intentar emplenar el Senglar´s rugby Stadium i d´aquesta manera rebre l´ajuda de l´afició per poder afrontar el partit més important de la temporada contra la Santboiana.
L´Escoleta dels Senglars també ho tindrà molt díficil contra els Benjamins i Alevins del santboi actuals campions d´Espanya.
El partit dels petits començarà a les 11 del matí i a les 12,15 del migdia començarà el partit dels Sèniors.
A les 10:45 també es farà la foto oficial de la temporada de l´Equip Sènior i dels Senglars petits.
Finalment per acabar aquesta jornada els dos clubs dinaran a la Sala de Ball de Torroella. Els Club de Torroella convidarà a tota la mainada, el preu de jugadors seniors, acompanyants i pares serà de 20 euros.
El Club espera que tots el jugadors s´impliquin al màxim en aquest cap de setmana tant el dissabte en la II Fira d´associacions com el Diumenge per ajudar als entrenadors i animar el futur dels senglars.LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Les Feres estaria bé que sortíssin a la Foto i que vinguéssin a dinar, algú sap si juguen aquell Diumenge?

Anònim ha dit...

Bones aqui una fera, les feres estem pendents de saber si es jugarà el dissabte o el diumenge, de moment s'ha demanat fer un canvi d'horari i jugar el diumenge contra el CEU a Barcelona. Però encara està per confirmar. Quan sapiguem alguna cosa segura us ho farem saber.

Anònim ha dit...

Algu sap perque el cornella B esta sancionat amb -2 punts?
Parker

Anònim ha dit...

suposo que devien fer forfait contra el lleisa, aquest 7-0 és molt sospitós....

Anònim ha dit...

Segons tinc entès només es van presentar 8 jugadors del Cornellà a Lleida.

Anònim ha dit...

això és una falta de respecte,al meu parer, del cornellà al lleida
de bon rotllo

Anònim ha dit...

Penso que els qui realment els hi van faltar al respecte son als 8 jugadors del Cornellà,que es van fotre una kilometrada per res, vaya putada...