Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 11 de novembre del 2006

Neix la revista " Esforç ".

Aquest mes de Novembre ja podeu trobar als quioscs el nº1 de la revista Esforç, revista dedicada als esports minoritaris catalans com el hoquei, waterpolo, Rugby, entre d´altres esports que es practiquen a Catalunya i a més amb un nivell molt alt en alguns d´ells. Aquesta revista sortirà un cop al mes i en el primer número ja podeu llegir articles a tot color d´una calitat molt bona sobre els dos títols de lliga aconseguits per la Santboiana, un reportatge sobre el poblenou Enginyers o la Copa de món de rugbi femení al Canada.
A part d´aquesta bona notícia també hem sabut que la pàgina web del rugbyCatalà.org tornarà a final d´aquest mes de Novembre.
 



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que la web del rugbycatalà es troba a faltar.L´altre dia vaig anar al Cucut a comprar la revista Esforç i no la tenien.Algú sap si hi és a can Elias?

Lluís.

Anònim ha dit...

Jo l'he comprat aquest matí al quiosc de l'estació de bus de Girona, i la veritat no mata, fa una comparacio entre l'equip den malo que va guanyar el 94-95 dos lligues i amb la santboiana d'ara tb bicampiona. Parles de l'Oriol Ripol i de com ha arribat a guanyar la lliga anglesa.


Xuse