Patrocinador oficial

diumenge, 3 de desembre de 2006

CEU- 5 Els Senglars- 46

Els Senglars tot i no jugar gaire bé van endur-se la victòria contra el cuer de la categoria, el club esportiu universitari de Barcelona.Els senglars que estrenàven l´equipatge nou no van tenir masses problemes per superar al CEU en un partit una mica desorganitzat. Els de Torroella es mantenen líders en la classificació esperant l´últim partit de la primera volta el 17 de Desembre a les 12:30 al Senglar´s rugby Stadium. Recordem que aquest mateix dia jugaran les noies contra la Santboiana a les 11 a Torroella.
Recordeu que heu de votar al millor placatge del partit. LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno... de fet anem segons no?? el lleida ens porta un punt.. ja se que te un partit més que nosaltres pero per poder-los passar hem de guanyar al reus, o sigui que no anem pas líders de moment... lo important és anar líders al final de la lliga!
Apa nanos ens queda mitja lliga per estar ben concentrats i guanyar!

Xavi

Anònim ha dit...

El millor placatje del patit? No se no me'n recordo gaire, però si recordo l'agonia del xaval que va placar en Carles, que li costa la groga, encara que va ser alt, també contundent, com sempre.

Vot per Carles.
Parker

Anònim ha dit...

le millor placatge? el refu den pelli cap al final del partit.

pilla

Anònim ha dit...

Joder, la veritat és que no hi va haver-hi un placatge espectacular!!!!
Jo voto el maltractament físic a cada melè que en David Carbó li donava al seu pilar i al seu talonador!!!!!

Txiki

Anònim ha dit...

Jo estic amb en Txiki, no hi va haver cap placatge ben marcat, algun agressiu i prou.
Per tant el meu vot es per en Bep , per lo rapid que va anar en transformar la nova i brillant equipacio dels senglars en una imitacio de Braveheart amb fang per la cara incorporat.

Marti

Anònim ha dit...

Jo voto per en Carles perque això és un concurs de placatges ( això al menys hem pensava ) i perquè penso que no va ser mal intensionat.

Lluís.