Patrocinador oficial Sènior

dijous, 28 de desembre del 2006

Inglaterra farà un stage a Torroella!!!!!

Després d´un esforç increible per part del Torroella club de rugby i l´ajuntament hem aconseguit que la selecció inglesa vingui 10 dies a Torroella de Montgrí per preparar el mundial de França 2007. Els Inglesos que vindran del 20 d´Agost fins a final de mes estaran a l´hotel Panaroma de l´Estartit  i han demanat el senglar´s rugby stadium 8 dels 10 dies que estaran a Torroella.
Tot i que el camp de gespa artifial va ser un gran problema en un primer moment, els inglesos van accedir a venir a Torroella després de saber que estarien entrenant 10 dies mes a França abans del seu primer partit el 22 de Setembre a París.El seu capità d´Alaglio després de recuperar-se de la seva greu lesió ha sigut fonamental per convèncer a la Federació Anglesa.D´Alaglio té un germà que estiueja a Begur ( directiu de IRB ) coneix bé la zona i ha sigut clau perquè els de la rosa passin 10 dies a l´Empordà.



LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina passada! podriem fer un entrenament conjunt o poder és demanar massa?

Anònim ha dit...

increible, santos inocentes, ya quisieran prepararse al nostre camp.
Martin

Anònim ha dit...

ay ay ay, la verdad es que cuando uno supera ciertos límites, dificil es caer en inocentadas, quizás si hubieran escrito que venía la selección catalana o la santboiana, por ahí alguno picaba, que de eso se trata, pero los mató la ambición, semejante noticia no se la cree ni el más letrado pelotudo. obélix

Anònim ha dit...

Wooo podrem gaudir d'una de les seleccions favorites del mundial i veure els seus entrenaments en directe!!!! ens anirà molt be per promocionar el rugby al poble!!
I sabeu que els All Blacks faran el seu stage a Girona?
Es genial


Xuse

P.D. avui sopar siii

Anònim ha dit...

el 28 de desembre ... fum fum fum

Jo hi he caigut de ple al principi mira que soc...

Xuse

Anònim ha dit...

I els All blacks faran un entrenament conjunt amb els aligots?

Anònim ha dit...

Si, els All Blacks ens han demanat de fer un test match amb els Aligots. Això si, de tocatta, que tenen por que els hi fem mal i no és plan que els hi lesionem algun jugador important just abans del mundial...

Anònim ha dit...

Ah,es clar!