Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 24 de desembre del 2006

Sopar de Nadal

Companys i amics! En aquestes dates tan assenyalades és per a nosaltres un motiu de "onda" satisfacción anunciar-vos que estem preparant el sopar de nadal dels senglars.
 
Després de molt pensar i d'un debat dur per poder escollir una data, finalment s'ha obtat per fer el sopar el divendres dia 29 despres d'entreno. Pensem que els sopars d'empresa ja s'han acabat, i que la majoria de la gent esperem que no tinguin compromisos, i per tan els hagin d'anul·lar per venir al sopar!
 
En poc temps s'anirà donant més informació, de moment l'important és saber si a tothom l'hi va bé la data. Si teniu algun problema per assistir feu un comentari o ens ho comuniqueu a la comissió de festes.
 
Aprofitem per dir un parell de coses més... no hi ha cap censura sobre si poden venir acompanyants i/o mullers, aixo va ser un mal entès en l'ultim sopar, i l'altre cosa que volem dir és que una persona que dificilment tindria substitut en el sopar seria l'Alfonso.... Més que res perque tots tenim moltes ganes de felicitar-lo per el seu recent enllaç ja que no ho vam poder fer abans!
 
Bueno esperem que no hi hagui cap problema i poguem gaudir d'un bon sopar de germanor en aquestes dates tan assenyalades.
Bones festes a tothom!
 
Comissió de festes


Acepta el reto MSN Premium: Envía hasta 500 megas diarios de fotos desde Hotmail. Descárgalo y pruébalo 2 meses gratis.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de "felicitar" a l'Alfonso denota un cert aire amenaçador. Vull reportatge gràfic!

Anònim ha dit...

una data perfecte !!
Joan R

Anònim ha dit...

L´Altre dia hem vaig trobar en Coco, alguns el coneixereu perque va entrenar amb nosaltres uns dies al principi de començar els Senglars i es va fer mal a les costelles. Thotom es pensava, que era poca cosa i que no havia tornat perque no estava en forma i ja tenia cap a quaranta anys però es veu que va estar 4 mesos de baixa i està bastant decepcionat amb els Senglars perquè en cap moment no el vam ajudar o interessar. Jo li vaig dir no en sabiem res i que no era la nostra intenció en cap moment que es sentís malament amb l´equip.
O sigui que penso que l´hauriem de convidar a sopar per arreglar les coses i d´aquesta manera demanar-li disculpes.Ell m´ha dit que li agraderia de quansevol manera ajudar als Senglars.

Lluís.

Anònim ha dit...

Quina putada! doncs que vingui! Ja el contem i ja esta!

Xavi

Anònim ha dit...

Les Feres haurien de dir si vénen al sopar o no, siusplau el més aviat posible,si pot ser dijous.

Anònim ha dit...

La comissió anti remolc (CAR) integrada per diferents jugadors dels senglars està indignada amb la decisió que ha pres la comissió de festes. Creiem que la comissió ha estat influida per el "5o ginete del apocalipsi" ai quina po!!

Senglars lliures de remolcar!!

CAR

Anònim ha dit...

Cuesta criticar cuando se está más cerca ideológicamente de este grupo denominado CAR, pero estimados CAR, la comisión de fiestas lo organiza y por tanto quien no participa, tanto por si o por no deja que otros tomen las decisiones que en principio atañen al conjunto, así que yo me llamaría a un afectuoso silencio o comenzaría por darle una mano a los de la comisión de fiestas, léase Txiqui y su inseparable Xavi, por no decir su novia que queda feo.obélix

Anònim ha dit...

El cinquè genet de l'apocalipsi? el que els va deixar abans que es fessin famosos, oi?

Terry Pratchet al poder!