Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 23 de gener del 2007

Castelldefels - Senglars












Aquest proper Dissabte dia 27 de Gener els Senglars es desplaçaran a Castelldefels per jugar el segon partit de la segona volta que començarà a les 3:45 de la tarda. No val a badar i el Castelldefels és un dels equips que com l´any passat va de menys a més i ja és quart a la classificació a només un punt del Lleida, tercer classificat. Els Senglars hauran d´oblidar el recent partit contra el Cornellà "B" i que l´eufòria no els hi jugui una mala passada.
El Castelldefels ha organitzat un berenar-sopar que tindrà lloc en un Restaurant després del partit on els dos equips tindran un pica-pica de primer, carn a la brasa de segon, postres i tota la cervessa que faci falta per 15 euros per persona ( tot i ser més car el Castelldefels posarà la resta ).
Els Castelldefels ha demanat als Senglars que portéssin tacs de goma en la mesura que sigui possible, el Castelldefels ha estrenat nou camp de rugby aquest any de gesta artificial i les normes del camp municipal així ho especifiquen.
Encara no s´ha decidit si l´expedició de Torroella anirà amb autocar aquesta vegada, els dimecres es decidirà entre tots si val la pena agafar un autocar, varis jugadors volen quedar-se a Barcelona de marxa aprofitant que el partit es juga en dissabte.
Recordar també als jugadors que el Castelldefels porta camiseta negra i es jugarà amb la camiseta vermella.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Finalment anirem amb cotxe i sortirem del safareig a les 12:30.
Heu de pensar que no podrem dinar i és necessari que tots els jugadors facin un bon esmorzar-dinar abans de trobar-nos.