Patrocinador oficial Sènior

dijous, 25 de gener del 2007

II Senglacalçotada - 4 de Febrer





L´Època dels calçots i el començament del Torneig 6 nacions són les úniques condicions perquè tinguem la II senglacalçotada apunt.
La calçotada es farà el 4 de Febrer al Boulevard de L´Estartit aprofitant que els Senglars i el GEiEG juguen contra el Químics A i B a Torroella de Montgrí.
El club Barceloní va demanar que els dos partits es juguéssin en un mateix lloc per poder facilitar el desplaçament dels seus equips A i B.
Els Senglars van explicar l´intenció de fer la II Senglacalçotada al club de Girona que de seguida es va apuntar a la festa del calçot.
Així doncs aquest any serà una gran Senglacalçotada on hi participaran quasi 100 jugadors.
El preu de la calçotada és de 10 euros i tindrem 1500 calçots per tots més dos botifarres,un tall de pollastre i una xuia per cadascun més cervesa per tothom.
El nostre amic Àlex ( amo de Boulevard ) també tindrà dues televisions preparades per poder veure el partit entre Gales i Irlanda que començarà a les quatre de la tarda.
Les mateixes persones que fan l´arròs pel rugby-rock s´encarragaran de la carn a la brasa i així els Senglars només hauran de fer els calçots.
Per poder començar la II Senglacalçotada aviat el Senglars - Químics "B" jugaran a les 11 del matí i el GEiEG-Químics "A" a les 12:30.
Espere´m que alguns jugadors senglars s´abtinguin d´anar a la Bolera després de la calçotada.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Nooooooooo!!! no hi ha senglar-calçotada que se precie sense visita final a la bolera!!!.... i despres marriskal night?

Xavi (espero no treballar)

Anònim ha dit...

Els Químics han posat una divertida explicació sobre la festa del Diumenge.Ho podeu veure a la seva web:

www.quimicrugby.com

Anònim ha dit...

Opino el mateix que en Xavi. De fet crec que la visita a la Bolera amb en Xusito ( després de la defunció de l'Ernestito ) s'hauria d'incloure al programa oficial de la senglacalçotada!

Anònim ha dit...

Espere´m que tinguem un bon dia de sol per celebrar la calçotada,si algun valent vol portar el banyador,... diuen que el gel va molt bé pels cops.

Anònim ha dit...

MOLTA SORT DESDE GIRONA I CASA MEVA GENT US DESITJO LO MILLOR PER DIUMENGUE QUE BE,JO DESDE EL LLIT JA QUE ESTIC CONVALECENT DE UNA LUMBAGIA AGUDA QUE S`HA MA DERIVAT EL NERVI CIATIC AIXO VOL DIR LA VEJEZ FORÇA SENGLARS I FORÇA GEIEG


IÑAKI

Anònim ha dit...

Ostres els Senglars "B" venen a jugar a Torroella!!!! Quina alegria!!!

Xuse

Anònim ha dit...

Entreu en la web del Químic,és una de les webs més actives.

Anònim ha dit...

si ens dius quina es...

Anònim ha dit...

http://www.quimicrugby.com/forum_quimic/foro/foru

www.quimicrugby.com i cliques a club i et sortirà el forum.