Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 24 de gener del 2007

Indumentaria Gira temporada 2006-07

Com ja sabeu els Senglars se´n van de Gira a Gales el dia 16 de Març , és per això que alguns jugadors han tingut la iniciativa de començar bé les coses i mirar de que tots els jugadors vagin uniformats de la mateixa manera per tal de fent goig pel món.
De moment s´ha trobat un Sponsor que pagarà tots els Anoracs dels jugadors. La indumentaria també constarà d´uns pantalons, una camisa, una corbata, un jersei i una bossa d´esport tot brodat amb l´escut dels Senglars.
El cost de tot això és de 90 euros, apart l´anorac que és gratuït.
També s´està organitzant una festa de Carnaval a la Sala de Ball de Torroella per poder recollir diners perquè tot això tingui un cost inferior als 90 euros ( això dependrà de com ens ho currem per mirar de portar la màxima gent possible a la festa ).
Totes les gestions de la roba les farà en Sergi Bofill a través de la seva botiga Boa Esports i és impresindible que tothom hi passi la primera setmana de Febrer per emprovar-se la talla de tota la indumentaria.
En principi s´haurà de donar els 90 euros a en Sergi i després es retornaran els diners de la festa a cada persona en parts iguals.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies LUTXO per explicar i facil-litar les coses.Ara lA GENT ES POT DONAR PER INFORMADA.Un altre tema que no s´ha tocat es de que ens disfrasem.La meva proposta es de ..............."cavernicolas".

pesol.

Anònim ha dit...

porta unes mostres...

Anònim ha dit...

Que vol dir anar de Cavernícolas,anar amb una fulla als ous i desperrucats per la Sala?

Anònim ha dit...

divendres ja ho veig:
-he portat aquesta mostra que m'ha arribat a la botiga de "cavernicola" pq us la mireu i si en voleu 3000 ei cap problema!

Sergi ets un topmodel cada dia a entrenu amb un conjunt nou!

Anònim ha dit...

Hola a tots, veig que esteu a tope!!!
Bé, aquests dies em vaig trobar una de les feres que havia parlat amb un senglar sobre el tema de carnaval, van sortir temes com disfressar-se, sreaptse, i tb si les feres voliem participar, no sé com ho teniu pensat fer, pr que sapigueu que les feres, sempre estem amb vosaltrs i si necessiteu la nostra ajuda ja ho sabeu, nms cal que ho digueu.Per cert, qui s'encarrega d'això, tema festa...., és per poder explicar a les feres el que teniu pensat, penseu que tb venen algunes feres a GALES!!!, per donar-vos suport.
Si no ens veiem abans, ens trobem a LLeida, Geieg femení juga a les 4 i si no tinc mal entès dp vosaltres no?, anem dp de festa??'

Maria fera.

Anònim ha dit...

És clar que volem que participeu a la festa i aviat sortirà una notícia per explicar-ho a tothom.