Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 22 de gener del 2007

L´Escola a Sant Cugat.

Els Senglars petits es van desplaçar a Sant Cugat del Vallès aquest passat Dissabte on es celebrarà una Trobada d´Escoles. Els Senglars petits s´ho passar molt bé en la seva primera Trobada i van tenir la possibilitat de jugar contra clubs com el mateix Sant Cugat, l´Hospitalet, Tarragona, Cornellà,... Els Benjamins van ajuntar-se amb el Castelldefels formant un equip i els Alevins també tenia dos jugadors de GEiEG de Girona.
Els Senglars petits es van adonar que tenen encara que millorar molt i van veure lo difícil que és guanyar un partit contra equips amb més rodatge.
Els Senglars petits es desplaçaran a Tarragona en la próxima Trobada el Dissabte 10 de Març.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bé m'ho vaig passar el dissabte amb els nens a Sant Cugat. Tot i que vam perdre, ens ho vam passar molt bé, i els vull felicitar a tots, ja que en cap moment ( bé, un o dos si ) van abaixar els caps.

També agraïr el Castelldefels la seva col·laboració en l'equip de Benjamnins i el GEIEG pels reforços que ens van deixar: en Pere i en Rafa.

També animar els jugadors de l'equip senior a assistir en aquestes trobades per animar els Senglars petits i poder disfrutar juntament amb ells d'aquest esport.

I per acabar, posarem totes les ganes, perquè l'any que ve, una d'aquestes trobades es pugui fer a Torroella.

Ah si, m'oblidava. També donar les gràcies a en Jaume i a l'Oscar, ja que es curren els entrenos del nens, i ells van ser els que desde un principi han estat sempre amb ells. Felicitats els dos per la feina feta.

Felicitats els Senglars nens per les ganes i el joc desplegat a Sant Cugat.

Txiki.