Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 5 de febrer del 2007

Diumenge de Rugby a Torroella.

El Rugby va ser el protagonista ahir diumenge a Torroella. Els Senglars que s´enfrotaven contra el Químics "B" van guanyar sense problemes per 62-5 en un partit on els de casa tot hi dominar el partit haguéssin pogut jugar millor i jugar més com a conjunt. Els Senglars tenen un difícil partit a Lleida aquest próxim Dissabte que hauran de guanyar si volen intentar pendre el liderat als de Santboi. El companys de Girona que jugaven contra el Químics "A" van guanyar per un ajustat 10-3 tot i ser primer contra últim classificat en un partit amb molta intensitat.
Un altre cop l´afició no va fallar i es va veure els Senglar´s rugby stadium ple de gent disfrutant de bon rugby i bon ambient ( fins hi tot ja ni ha molts que canten l´himne dels Senglars amb els jugadors ).
La jornada no podia acabar millor amb una calçotada per els 4 equips i acompanyats al Bar Boulevard de L´Estartit on 1500 calçots,200 botifarres,100 talls de pollastre,100xuies, 520 cerveses i una nevera plena de gelats van ser devorats per tothom. El partit de les 6 nacions entre Irlanda i Gales va acabar d´amanitzar una jornada magnífica entre els de Torroella,Girona i Barcelona.

Gràcies a tothom.

Els Senglars.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi han fotos dels dos partits a la web del Quimics i agraiments per la calçotada.