Patrocinador oficial Sènior

dimecres, 9 de maig del 2007

GEiEG - TAVERNES. Diumenge a les 11:30.

El partit del Diumenge començarà mitja hora abans del previst, a les 11:30.
Així doncs la gent de Torroella que vulgui anar-hi la sortida serà a les 10:30 del safareig puntuals.
Curiosament l´àrbitre de l´encontre és Valencià, el Sr.Real, una circunstància no sabem si normal però si més no curiosa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Deixem-nos de tonteries.Barrejar politica i esport mai va be i mes en un esport que te mes que superat el tema de la politica.
Potser aquests que escriuen aixo ( sense firmar) desconeixen que nomes hi ha una seleccio irlandesa (arraconen les seves diferencies per jugar al nostre esport),i que totes les diferencies politiques s'arraconen quan es celebra un partit de rugby.
UN missatge per L'Administrador:
Felicitats per com gestiones la web que cada dia visita mes gent, per aixo la meva proposta es que els missatges que no es firmin siguin esborrats, per que es molt facil dir tonteries i crear polemiques quan un s'amaga en l'anonimat.Com diuen els nostres amics del Cornella:
Salut i Rugby.
Carles Perez
Wayne

Carles ha dit...

Molt bones. L'arbit del partit s'ha canviat i ve un basc es diu Uriarte. El Geieg a guanyar (que no serà facil)i el proper any el GEIEG a la 1ª Estatal, Els Senglars a 2ª Catalana i l'Olot a 3ª i que puji el rugby.

Carles Blasco

Anònim ha dit...

Segons la pàgina web de rugbi.org ( nova pàgina sobre el rugbi gironí ) l´àrbitre d´aquest partit serà del País Basc, el senyor Uriarte a diferència de la web de la federació espanyola que posa lo de l´arbitratge valencià.
Jo suposo que com que els que escriuen el rugbi.org són del mateix GEiEG i també per lògica l´àrbitre serà el senyor Uriarte.

Lluís.

Anònim ha dit...

JOE COMO STA LA PEÑA NEN.AUPA ER GEIG Y LOS SENGLARES.AMOR,AMOR,AMOR.
JOSE

Anònim ha dit...

AH Y TAMBIENG PA LOS DE LA GAROTA!

YO JOSE.