Patrocinador oficial Sènior

diumenge, 6 de maig del 2007

Gran Torneig " San Miguel " a Torroella.


Aquest Dissabte dia 5 de Maig el Cheltenham RFC es va proclamar campió del primer torneig a 15 que es juga a Torroella de Montgrí.
El Folkestone RFC, el Cornellà RC, el Torroella-Senglars, el Westcliff RFC i el CR Garrotxa van ocupar les altres posicions respectivament encara que de fet, les posicions dels equips en el torneig va ser lo de menys, el més important va ser el bon ambient que hi havia al camp de rugby de Torroella on s´hi van aplagar 6 equips amb quasi 150 jugadors practicant un gran joc en molts moments i amb moltes ganes de passar-s´ho bé. Després del partits tots els participants, després de acabar-se tota la cervesa del Bar del camp municipal, es desplaçaren a la Sala de Ball de Torroella on els hi esperava un gran tercer temps per tothom. La cervesa també es va acabar a la Sala de Ball i els jugadors van acabar cantant i disfrutant d´un magnífic ambient.
Desde el club de Torroella agraïm els tres equips Anglesos per haver escollit Catalunya per fer el seu Tour i donar les gràcies als dos equips catalans presents al Torneig, el Cornellà amb més de 75 anys a l´esquena i aconseguint la tercera posició en divisió d´Honor B aquest any i l´altre que va debutar en el seu primer partit
demostrant una força i unes ganes dignes d´admirar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Desde el Rugby Club Cornellà només tornar a agrair-vos la vostra hospitalitat i donar-vos les gràcies per el torneig tant fantastic que varem jugar.
Moltes gràcies!!!! Contineu així Senglars, esteu fent una gran feina per el rugby català extenent el nostre esport per l´emporda!!!
Visca el rugby.

Oscar Catalan

Anònim ha dit...

El torneig de Beauvais ha estat una passada com sempre, però sap greu haver-me perdut aquest torneig tan fantàstic i el debut dels garrotxins.
Un aplaudiment als senglars, que tal com diu l'Òscar, esteu fent una tasca excel·lent.

Anònim ha dit...

Gràcies Òscar pel teu comentari sobre el Torneig en la vostra web, a veure si us animeu a venir al rugby-rock, encara que poder acabareu farts de nosaltres, ja t´enviaré el programa de seguida.
A veure ,com deia un ex-santboià en un comentari fa uns dies, algú sap com ha nascut aquest equip de la garrotxa, qui els entrena, si tenen camp,... a veure si algú ens pot donar més informació.
Per cert un jugador de la Garrotxa va perdre una càmera Olimpus al camp, si algú la trobada o en sap alguna cosa si us plau dieu-m´ho.
La veritat és que va ser una jornada increible espere´m repetir-ho l´any que ve.

Lluís.

Anònim ha dit...

Ah! Nilín encara no sabem res dels Aligots pel rugby-rock, aquest any en Navata no hi és i la veritat si en Gerard i en Xuse són els organitzadors diem que fa una mica de por,...

Lluís.

Anònim ha dit...

Hola soc un jugador del Garrotxa. va està molt be el torneig i tornarem a esta al rugby set d'aqui dues setmanes per aiam si anem agafan el tranquillo en aquest mon del rugby. el nostre equip a surgit mes o menys de un parell de joves que entrenaven a girona am els aligots me semble i en lluis, el nostre entrenedor que i avia jugat fa uns anys. ara tot just em començat i entrenem am un camp de futbol, no tenim ni pals ni un camp propi amb les linies ni res. Estem buscan empreses per tal que ens subbencionin peró esta anan tot bastant lent. esperem que a finals d'estiu tot estigui arreclat.ara ja ens va just teni camisetes. Merci per tot ens veiem en el proper torneig.
PALLÀS