Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 28 de maig del 2007

L´Hospi i el Lleida guanyen un Rugby-Rock passat per aigua.

El III Rugby-Rock de Torroella de Montgrí va ser un èxit tot i haver de suspendre el concert per causa de la pluja. L´Hospitalet va emportar-se el III el Torneig jugant una gran final contra el Baby Nyn´s de Perpinyà.
En l´apartat femení les noies de Lleida van guanyar el seu segon Rugby-Rock ( el van guanyar en la primera edició) contra les noies del GEiEG ( on hi juguen 6 feres de Torroella ).
Els Senglars que aquest any han aconseguit la tercera posició es mostràven contents tot i els problemes per la pluja i estan molt agraits per la col-laboració i comprenció dels 12 equips participants que van haver de córrer cap a sota la grada per no mullar-se a mig sopar. Tot i aquets problemes tots els jugadors van acabar de sopar i van anar a l´Estartit de marxa al no poder veure els Rockzilla, Cancerberos i Pandehigo també suspès per la pluja.
Una llàstima per l´esforç de l´equip de Torroella i l´associació Primers assalts musicals en millorar la cartellera del III rugby-rock, primer el Bar Splash i després la discoteca Mariscal ho van arreglar.
L´Hospitalet, el Baby Nyn´s , LLeida masculí i femení, Viladecans, Aligots, Universitat de Vic femení i masculí, Garrotxa , Senglars, Shelford Ladies i GEiEG femení han sigut els participans d´aquest III rugby-rock. Donar a gràcies també als àrbitres Carles Blasco, Gabriel Casero, Victor Palenque i Josep Mª Rufí per ajudar en l´organització del Torneig.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolguts/benvolgudes,
La gent de Viladecans, us vol agrair aquest cap de setmana de rugby. Tornarem l'any que vé segurament, però esperem que no passi com aquest, i volem acomplir presentant-nos amb un equip competitiu al complet. Des de la periferia Sud de Barcelona. Us desitjem un futur d'èxits.
Carlos Martínez (Charlie)
El secretari del Rugby Sales Viladecans

Anònim ha dit...

ei soc el poppy. no dieu res de que veu quedar 3 gracies a mi e? am la meva experiencia, inteligencia, velocitat punta,visio de joc. si no arriva a ser per mi com avesiu quedat. ¿primers puder? anda que...
"Coñes apart" us estic molt agraït de que em deixesu jugar amb vosaltros aquest dies, feia temps que no mu passaba tan be jugant a rugby. Gracies a tots desde el presi fins al mister, que lunica manera que ens em entes es jugant.igual que an fet els altres equips puder de parlar no abran parlat mol entre ells pero jugant tutom senten. WENU SON LES MEVES PARANOIES RUMBISTICAS. Visca els senglars,els garrins i les feres. VISCA EL RUGBY ROCK!

Anònim ha dit...

hola a tots,

felicitats per el Rugby Rock, tan "canyero" com sempre.

Pero.....i els petits garrins????

FELICITATS A PETITS GARRINS I ALS SEUS ENTRENADORS !!!!!

El futur del rugby cada vegada jugant mes be.

Felicitats a tots.

Anònim ha dit...

Felicitats per promoure el rugby, seguiu aixi!!

Nomes informar-vos de que aquest cap de setmana les Inefes (Rugby Inef Bcn) vam anar a jugar la Final del Campionat d'Espanya (Copa de la Reina) a Madrid, i vam vencer a les madrilenyes per 19-25, va ser un partit molt ajustat pero dominat per les barcelonines. Amb aquesta victoria ens proclamem Tricampiones d'espanya!!!!

Fins ven aviat!!
ONA.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, disculpeu per no anomenar a les escoles que van participar al rugby-rock. El cansament i l´excés de cervesa no són amics de les bones cròniques.
Vam poder veure molt bons partits entre les escoles dels Senglars i l´Hospitalet, amb nanos amb moltes ganes i disfrutant del rugby.Tot i el sacrifici dies com aquest dissabte al matí ens donarà força per seguir endavant. Felicitats a tos els senglars petits i entrenadors per la seva feina i gràcies a tots,tant jugadors com amics que van treballar de valent per el rugby-rock.

Lluís.

Anònim ha dit...

No vaig poder assistir el diumege al torneig per motius personals, però companys meus dels aligots m'han comunicat que van quedar campions guanyant tots els partits de diumege esclar. Dons hi ha un error a la cronica o m'han vacilat.
Un aligotsenglar.

Ha! i felicitar els nostres companys els volca... hay perdò, CR Garrotxa per el torneig, sord l'any que be a la lliga. Chumi i Alonso l'any que be a tope!

Parker

Dakkon ha dit...

Els Aligots van guanyar tots els partits de consolació de diumenge, ja que dissabte van quedar tercers de grup, obtenint una gens desmereixedora cinquena plaça, tenint en compte les baixes.

Nilín.

Anònim ha dit...

parker, no em siguis Ivan Rosal i escriu bé!!!

Anònim ha dit...

Les baixes = igual, els que son realment importants son els jugadors que van estar al camp

Anònim ha dit...

que pasa conmigo?

rosel

Anònim ha dit...

arlgu sap cuan cumensa el RUBIROCK??

Anònim ha dit...

jajajaj ahir em van preguntar lo mateix....
Em sembla que no se saben les dates del de l'any que ve...Ja us ho farem saber!

Punt d'informació

Anònim ha dit...

Pilla has vist com la lies amb els teus comentaris audaços...