Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 29 de maig del 2007

Próxims entrenaments a l´Estartit

Els Senglars després de participar en la Copa Catalana, la Lliga de Tercera Catalana, el Torneig " San Miguel " , el partit contra l´Scarborought RFC i el III rugby-rock donen la temporada com acabada.
A partir d´ara els jugadors que ho vulguin passaran a entrenar només els Divendres a les 8 de la tarda a la platja de l´Estartit amb l´intenció de passar una bona estona de rugby i platja. Com cada any després de l´entrenament el tercer temps serà en el Bar Baxter´s.
L´Equip de Torroella també farà algun entranament al Camping Les Dunes actualment un dels principals patrocinadors de l´equip on segurament es podrà organitzar un partit amb els turistes extrangers del Camping aficionats al rugby.
Els Entrenaments de platja finalitzaran l´última setmana de Juliol per descansar i afrontar una pre-temporada amb condicions la primera setmana de Setembre.

L´Escola dels Senglars també descansarà a partir d´ara fins el mes de Setembre.

Els Senglars tornaran a tenir la Barraca per la Festa Major ( una de les seves principals fons d´ingressos ) i aniran a veure el Mundial de França a Toulouse l´última setmana de setemdre on tindran la oportunitat de veure en directe Nova Zelanda.

Felicitats a tothom per aquesta temporada i ara a disfrutar!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Uuuuoooo.... una bona estona de rugby i platja i despres una cerveseta al baxters a davant de la platja..... Sempre he dit que m'agrada aquest esport!!

Beach boy

Anònim ha dit...

a l'últim entrenament a la platja no hi havia gaire gent ,a veure si us animeu!!!!
Pd: Francesc Xavier amb qui vas acabar la nit al mariscal? (simple curiositat)
Ranger

Anònim ha dit...

Al final no vam anar a la granja de gallines....
Vam fer l'ultima a la Sala i vam anar a dormir com bons minyons....

Bon minyo

Anònim ha dit...

En Paco i l'estressat laboral ultimament no rendeixen gaire...