Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 16 de juny del 2007

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY


El proper dia 25 de Juny es celebrarà una assamblea general a la federació catalana de rugby on hi serà present un representant del club de rugby Torroella de Montgrí-Senglars.
MITJANÇANT AQUEST BLOG TOTS ELS JUGADORS I AFICIONATS PODRAN EXPRESSAR LA SEVA OPINIÓ SOBRE QUANSEVOL TEMA EN L´ÀMBIT DEL RUGBY CATALÀ PER TAL QUE EL CLUB PUGUI TRAMITAR PRÈVIAMENT PER ESCRIT LES NOSTRES IDEES I PORTAR-LES A DISCUSIÓ POSTERIORMENT EN L´ASSAMBLEA.
Aquí us adjuntem l´ordre del dia :

1.- Informe del president de la Federació Catalana de Rugby.

2.- Ratificació dels nomenaments de la Junta Directiva

3.- Nomenament de tres interventors entre els membres de l’assemblea assistents a la mateixa, que aprovaran i signaran l’acta, si s’escau, conjuntament amb el president i secretari de la Federació, i nomenament de dos interventors per a la supervisió i seguiment de l’exercici comptable de l’any 2007.

4.- Presentació i aprovació, si s’escau, de la memòria d’activitats corresponent a la temporada 2006-2007.

5.- Presentació i aprovació, si s’escau, de l’exercici econòmic de l’any 2006, amb el tancament del balanç i el compte de resultats.

6.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de l’any 2007.

7.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pla general d’actuació per a l’any 2007.

8.- Informe del Comitè d’Àrbitres.

9.- Presentació i aprovació, si s’escau, de les propostes de la Junta Directiva.

10.- Presentació i aprovació, si s’escau, de les propostes presentades pels Clubs.

11.- Torn obert de paraules.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Una de les coses que hauriem de intentar és que es millorin els calendaris. Aquesta temporada les 9 últimes jornades eren seguides, sense poder descansar i recuperar gent i sense tenir la posibilitat de jugar un partit suspès per la pluja contra el Martorell abans de la finalització de la lliga. No sé perquè tanta pressa si després vam acabar la lliga el 10 de Març.

Anònim ha dit...

podriem dir algu... "si s'escau"

Persona escaient

Anònim ha dit...

A MI ME GUSTARIA HAZE UN CAMBIO EN LAS EQUIPASIONE DE LOS ARBITROS, EL COLOR DE MODA ESTE AÑO E ER ROSA, ASI QUE PORQUE NO ESTAR UN POQUITO MAS AR DIA.

JOSE FASION.

Anònim ha dit...

enlloc de dir xorrades, podrieu aportar idees perquè els jugadors i el club tinguin les coses més fàcils per la temporada vinent.

Anònim ha dit...

Pienso que se tendria que solucionar el tema de los equipos B, cuando el primer equipo no juega y los jugadores del primer equipo juegan con el B alteran totalmente la liga, es una loteria.
Creo hay una regla que un jugador del primer equipo no puede jugar mas de 5 partidos con el B pero esto no sirve para nada y sigue alterando los resultados finales en las clasificaciones.
Lo que no se es la solucion al problema.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comentari dels jugadors d'equips "A" que juguen amb "B" pq no tenen partit aquella jornada.
Com a proposta aporto les següents idees: .-Arrencar el compromis per part de la federacio de implicar-se en la promocio del rugby a les escoles (desconec si es fa a BCN, pero confirmo que no es fa a girona).
-Celebrar jornades de perfeccionament de tecniques individuals per posicions de jugadors.
- I per ultim i no menys important,organitzar cursets d'entrenadors a tots els nivells.

Carles Perez

P.D. Acostumeu-vos a signar els comentaris.

UNa abraçada a tothom

Anònim ha dit...

Estic dacord amb el tema de els equips A i B.
I també crec que hi hauria d'haver un control en les fixes als partits, per part dels arbitres assignats per aquests. Ja que en alguns partits de aqueta temporada pasada, com tots sabem, i han agut moviments de jugadors entre equips, alterant resultas al final de la lliga.
No pot ser que en un partit de lliga un equip alinei jugadors en un partit, que no tenen fitxa en el club en questiò.

Parker

Carles ha dit...

Propostes per portar a l'asamblea:

1.- Promoció del rugby a tots els nivells des de l'escoles als primers equips. Organitzant per part de la FCR de clinics dirigits a entrenadors i monitors de les diferents categories per part de tècnics de reconegut nivell internacional.

2.- Que la FCR crei un departament de premsa i surtin més notícies de rugby a la premsa generalista.

3.- Que la web de la Fede no sigui la que menys informació donà.



De moment això es tot.


Carles Blasco

Anònim ha dit...

Gràcies a tots per aportar idees per millorar el rugbi català, ja s´ha tramès una carta explicant el que pensem, espere´m que serveixi per alguna cosa.

Lluís.