Patrocinador oficial Sènior

divendres, 8 de juny del 2007

L´USAP fitxa Percy Montgomery





L´USAP de Perpinyà ja es reforça per la temporada que ve i després d´unes dures negociacions tindrem la oportunitat de veure el magnífic arrier sud-africà a l´estadi Aime Grimal la temporada 07/08. Estadi que finalment tindrà una ampliació de 1700 persones amb una nova tribuna coberta que portarà el nom de Bernad Goutta.
L´USAP que aquesta temporada a assolit la cinquena posició amb 75 punts, s´ha quedat fora de les opcions per guanyar el TOP-14 francés. L´Stade Français, L´Stade Toulousain, Clermont i Biarritz ja s´han jugat les semifinals arribant a la gran final del dia 9 de Juny l´Stade Français de París i el Clermond, veure´m qui surt campió d´aquest duel ben aviat.
Pel que fa l´USAP sis jugadors seus han sigut seleccionats per França per el test match contra els All Blacks: Grandclaude, Durand, Le Corvec, Mas, Oliveau i Laharrange han sigut els escollits.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si aquest any aprofitem una mica més la proximitat de perpinya i fem una escapada (amb un bon dinar tots junts) i anem a veure algun partit...
Butno tot son bones intencions.

Ben intencionat

Anònim ha dit...

S'ha d'anar a veure a algun lloc aquest partit???

Anònim ha dit...

A quina hora és?

Anònim ha dit...

Ha guanyat stade Français en un partit apasionant per 23-18. El Clermont guanyava 12-0 al min 50. Aquesta és la vuitena final que perden, mai han aconseguit guanyar el campionat francés.
Mala sort per el Clermont.