Patrocinador oficial Sènior

dilluns, 4 de juny del 2007

VIII Torneig Interinstituts de Rugby a 7.

El GEiEG fan una bona feina per introduir els rugby organitzant un torneig anual entre Escoles i Instituts Gironins, una feina que els Senglars haurien de agafar-ne bona nota i intertar fer el mateix en les escoles próximes a Torroella per tal de fomentar aquest esport i asegurar el futur del rugbi al nostre poble.

Aquí teniu la crónica de la web rugbi.org

El dissabte de 2 de juny a les instal·lacions de rugby del GEiEG a Palau es va realitzar la 8ena edició del Torneig Interinstituts de Rugby a 7.
Van participar 14 instituts amb 220 esportistes repartits en 23 equips, 5 equips de la categoria 1er cicle d'ESO i 14 de la categoria 2on cicle d'ESO mixta, 4 de categoria 2on cicle d’ESO femení.La instal·lació estava a ple rendiment, ocupant el terreny de rugby i el d’atletisme.Vam fruir de un bon dia i tothom s’ho va passar molt bé.La classificació va ser la següent:
Categoria 1er cicle d'ESO mixta: 44 participants: IES Carles Rahola 2, GironaIES Santa Eugènia, GironaIES Carles Rahola 1, GironaIES Vicens Vives, GironaIES Salvador Espriu, Salt

Categoria 2on cicle d’ESO femení: 45 participants: IES Tossa de MarIES Pla de l'Estany, BanyolesIES LlagosteraIES de Palamós.

Categoria 2on cicle d'ESO mixta: 131 participants: IES Tossa de MarIES Joan Triadú, Ribes de Freser,IES Hostalric ,IES de Palamós, IES Pla de l'Estany , Banyoles, G.E.iE.G, IES Llagostera , IES Pla de l'Estany , Banyoles, IES Puig Cargol, Calonge, IES Llagostera, IES Salvador Espriu, Salt, IES Hostalric, CES de Salt,IES Carles Rahola.
El Torneig es va realitzar des de les 11 fins a les 2 del migdia, i es va fer un tercer temps al final per tots els participants. Es va realitzar en la modalitat de rugby 7 però en un terreny més reduït de lo habitual. Es va dividir el camp de rugby en 4 camps i el terreny de dins la pista d’atletisme en 4 terrenys més.El gran guanyador d’aquest any va ser l’institut de Tossa que essent el primer any que participava es va emportar la primera posició en les dos categories que va jugar, 2on cicle mixta i femení. Aquest equip estava entrenat per un dels anteriors entrenadors del GEiEG sènior, l’Albert Garcia, que va introduir a l’equip d’el IES de Tossa amb èxit dins el joc de continuïtat.
El lliurament de premis va ser a càrrec de’n Marius Peix president del Consell Comarcal del Gironés.
Aquesta edició ha estat organitzada per: Consell Esportiu del Gironés, Associació de Rugby Gironí, G.E.iE.G.. I ha col·laborat: Diputació de Girona i Delegació a Girona de la Federació Catalana de Rugby.