Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 14 de juliol del 2007

10è Torneig Platja D´Aro.

Aquest proper Dissabte 28 de Juliol es jugarà l´últim torneig d´estiu a Platja d´aro a partir de les 10 del matí. En aquest torneig els Senglars de Torroella de Montgrí hi participaran i tindran la difícil feina de intentar guanyar equips de molt nivell.

Masculí:
CR Químic
La Calanya
Exiles
Aussillon-Mazanet
TGV
C.E.U.
R.C. Andorra
GEiEG
Senglars de torroella
Almunia

Femení:
GEiEG
C.E.U.
R.C. Andorra (pendent de confirmació).

A continuació recordem la noticia de l´any passat 2006 per els més nostàlgics:

Aquest dissabte 22 de Juliol els Senglars participen al setè torneig de platja d´Aro, aquest torneig és l´últim del circuit de tornetjos de platja de Catalunya i l´organitza el Geieg. Un torneig que porta bons records pels de Torroella, va ser el primer torneig de platja on els Senglars van debutar en l´any 2004 i en l´edició del 2005 va acabar amb una memorable festa on va passar de tot: desde que el president portava nou jugadors sobre la vaca de la furgoneta per tot l´Estartit, un tres de tres en folre i manilles per intentar pujar a un apartament d´unes estrangeres que va acabar desplumant-se, un accident de cotxe d´en Pèsol,Marta i el primo contra casa Darnés al-legant que hi havia sorra a la carretera i que anàven apoc-apoc.... i moltes coses més que ningú no s´en recorda.

L´Equip de Torroella va aconseguir la vuitena plaça en el IX Torneig de Platja d´Aro. Els Senglars van començar en bon peu i van guanyar el primer partit contra el Massanet de la Catalunya Nord, però la mala sort en el sorteig va fer que els dos millors equips del Torneig, la final la disputàren el Barça i el BUC-USAP, fòssin els següents contricants dels Senglars. Després de perdre aquests dos partits,els Senglars es vàren jugar la setena i vuitena plaça contra el GEiEG.Tot i perdre tres partits i guanyar-ne només un l´equip va donar una bona imatge en el Torneig.