Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 31 de juliol del 2007

Els Senglars queden en quarta posició a Platja d´Aro


Els de Torroella de Montgrí van jugar molt bé a Platja d´Aro aconseguint la quarta posició. El primer partit el van jugar contra l´equip francés Massanet Aussillon, els Senglars van aconseguir guanyar només per una marca en un partit igualat i emocionant.
El Torneig començava bé pels Torroellencs que després de descansar un parell d´hores van enfrontar-se amb l´Andorra. Aquest partit va ser el més dolent, la falta de concentració en defensa va fer que els andorrans remontessin el partit i el resultat fós d´empat a 14 punts. L´Últim partit de la fase classificatòria
el varen jugar contra el TGV, un equip d´amics de diversos clubs que només s´ajunten per competir en els torneigos de platja, els Senglars van fer un gran partit i aconseguiren guanyar i classificar-se per el tercer i quart lloc. En aquest partit s´enfrotàven els dos equips gironins, els Senglars i el GEiEG que després de jugar un partit molt competit els de la capital aconseguiren endur-se la victòria per dues marques.
Cal destacar la bona sensació que va donar l´equip, realitzant jugades a la mà molt ràpides i jugant a estones un rugby d´un bon nivell.
Els Senglars van despedir-se de la temporada amb un bon regust de boca, celebrant un altre gran temporada tot sopant a la Xurrasquita i sortint de marxa per l´Estartit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un gran detall a destacar també és el nou fitxatge!
Tots vam podeder admirar el potencial den Nill (Scotex pels amics) tan dins com fora del camp.
Un gran fitxatge sense dubte!

Il·lusionat

Anònim ha dit...

scotex es mucho papel...!!!

va absorbir alcohol fins que li sortia pels poros de la seva pell...

il·lusionat II