Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 14 d’agost del 2007

Entrevista amb el nou regidor d´esports.


Després del canvi de govern que hi hagut a Torroella de Montgrí, hem pogut conèixer el nou regidor d´esports Benet Amat que subtituirà el fins ara regidor Jaume Kleiner. En l´entrevista que hi ha haver la setmana passada entre els Senglars i el nou regidor, varem mostrar sobretot la nostre preocupació per la poca distància que hi ha entre la línia de fora i les valles.
Els Senglars també van demanar al nou regidor d´esports la posibilitat de posar una red al lateral del camp per no perdre tantes pilotes, intentar engrandir els vestuaris i la barraca del tercer temps, la problemàtica existent del canvi de les porteries de futbol per les de rugby cada vegada que volem jugar, intentar solucionar els desperfectes que pateix el melier al trobar-se en un lloc obert al públic i el problema d´aparcament que hi ha al camp sobretot per els autobusos.
Després de la reunió, Benet Amat es mostrà interessat en solucionar els problemes dels Senglars encara que la majoria de coses s´hauran d´esperar per la próxima temporada 2008/09 per falta de pressupost.
Es mirarà si hi ha alguna normativa que obligui a que un camp de futbol o rugby tingui valles i després es decidirà si es poden treure o tirar-les enradera, també es buscarà un sistema semblant a les porteries de futbol laterals que és recullen fàcilment per fer el mateix amb les porteries grans, va veure amb bon ulls la posibilitat de posar una red lateral i també engrandir la barraca del tercer temps ( la barraca poder es pot fer per aquesta temporada ). El regidor també va comentar que el progecte de l´anterior govern per renovar i engrandir els vestuaris no es podria fer aquest estiu com estava previst per falta de temps i que les obres començaran l´estiu que ve. Va comentar que veu difícil el problema del melier però es va quedar que entre tots mirariem de buscar una solució

2 comentaris:

Anònim ha dit...

nois he decidit continuar un any mes com a condicio la meva dona m`ha propusat que m`he de aprimar i m`he de possar en formar ens veiem amics.




Iñaki

Anònim ha dit...

ole ole ,rugbyman fins la mort!!!!!
m'alegro de debó
Ranger