Patrocinador oficial

divendres, 10 d’agost de 2007

FESTA MAJOR 2007 TORROELLA DE MONTGRÍ

Els Senglars tornen a participar amb la Barraca per la Festa Major de Torroella de Montgrí.
Aquest any serà més llarga respecte a l´any passat, això vol dir una festa major molt dura pels que no saben quedar-se a casa.

La Festa Major començarà amb un aperitiu el cap de setmana del Dissabte 18 d´Agost, L´espectecular Techno House Festival organitzat per l´associació Emfefer tornarà a mobilitzar gent de tots els indrets de Catalunya i França. El Correfoc també hi serà present el mateix Dissabte organitzat com sempre per els Ducs de Torroella. La Penya Sant Marcos organitza un Ball, l´Orquesta Bossanova és l´escollida per aquest any 2007.

Amb un tres o quatre dies d´impàs la gent ja esperarà amb candeletes que el Dijous dia 23 d´Agost les Barraques siguin el punt de trobada de tot el jovent, els Matats i Es Reboster seran els encaregats de posar la mùsica la primera nit.

El Divendres 24 Los Fulanos i Rock ´n Roll Brothers seran els protagonistes a Barraques, el Sopar Popular amb l´actuació de Jaume Arnella també hi seran presents, organitzat per la Penya Barcelonista.

El Dissabte 25 seran els Gazpacho i 08001 els grups de Barraques mentres l´Orquestra Montgrins ho faran a la plaça John Lennon.

El Diumenge 26 i amb uns quants dies de festa a l´esquena els Mind the Gap i La Troba Kung Fu seran els encaregats d´animar a la gent. L´Orquesta Caravana tocarà al Johnn Lennon.

El Dilluns 27 ho tindran encara més difícil els Rockzilla i Dos minuts d´Odi, concert organitzat per les entitats. L´Orquestra Selvatana i el Castell de focs seran l´última nit pels més grans a la plaça Johnn Lennon.

I Finalment per els més valents, el Dimarts 28 les Barraques que s´aguantin en peu encara estaran obertes.

Els Senglars després del sorteig els hi tocat la mateixa posició que l´any passat i compartiran barraques amb els Emdefer, Jerc, l´Aixada, Els Indiketes i la PAM.

Bona Festa Major a tothom us espere´m a les Barraques!!!