Patrocinador oficial Sènior

dimarts, 14 d’agost del 2007

La selecció Catalana jugarà a Torroella de Montgrí.


No és cap inocentada, ja podem comfirmar que la Selecció Catalana Absoluta de rugby jugarà el proper Dissabte dia 1 de Setembre a les 5 de la tarda a Torroella de Montgrí.
Els Catalans s´enfrontaran contra l´equip francés d´Elna i els servirà com a partit preparatori per el torneig que jugaran entre el 3 i el 15 de setembre a França.
No sabem si hi ha precedents en que la selecció hagi jugat mai a la comarca de Girona però el fet que jugui a Torroella il-lusiona molt als jugadors i a l´afició Senglar.
Per fi sentirem l´himne dels Segadors al nostre camp i podrem disfrutar de la nostra selecció al nostre poble. El partit que ha sigut inclòs dintre del programa d´actes de la festa Major de Torroella comptarà amb la presència d´auroritats polítiques i del món de l´esport. Al acabar el partit els dos equips es reuniran a la Sala de Ball de Torroella per celebrar el tercer temps.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lucho, ya le dije al entrenador de la selección que no puedo jugar, pero supongo que los Senglars estamos convidados al 3º tiempo, yo se que hay muchos que quisieran ver mis habilidades sobre el campo de juego, de hecho siempre las han querido ver y hasta ahora no han podido, pero estoy excedido en un par de kiletes y si no estoy al 100 % no juego. Óbelix

Anònim ha dit...

Lluís si necesites quelcom avisa .
Pd. toma i toma la selecció podré portar la samarreta

Anònim ha dit...

Ranger

Anònim ha dit...

Home sembla que no però ens hem d´organitzar perquè tot surti bé.
A les barraca podem parlar fent una cervesseta sobre tot.
El que també seria important és que entre tots emplenem el camp,hem de portar amics,familia i desconeguts perquè sigui un dia per recordar.

Lluís.

Anònim ha dit...

¿EN CATALOÑA HAY SELECION?POS TRAERE A MIS PRIMOS PA QUE SE LO CREAN, NENG.
JOSE.