Patrocinador oficial Sènior

dissabte, 18 d’agost del 2007

COMENCEM UNA ALTRE VEGADA


La Pre-temporada dels Senglars ja s´ha acabat, els jugadors de Torroella han acabat una pre-temporada especial. Tot començava amb el torneig Ciutat d´Olot el 8 de Setembre on els Senglars van guanyar un partit contra els Químics i en van perdre un altre contra el GEiEG. Després del primer partit de temporada els Senglars es van desplaçar a Perpignan per jugar contra els seus amics els Baby Nyn´s, l´equip va mostrar que encara li falta molt rodatge i va caure per varies marques contra un equip molt ràpid en el joc a la mà. Després d´aquests dos partits el GEiEG tornaria a ser el rival en l´últim partit de la Pre-temporada i l´equip tot i perdre va jugar un bon partit que deixava el final de la pre-temporada amb un millor gust de boca. Aquest partit va servir també per fer un homenatge al jugador dels Senglars Ernesto Casagrande, un amic i fundador dels Senglars que ens deixa per tornar a l´Argentina i que mai oblidarem.
Després de tres cap de setmanes seguits jugant a rugby tocava descansar i disfrutar, els Senglars es van desplaçar tots a Toulouse per veure els All Blacks contra Rumania i gaudir d´un ambient increible, una excursió que tampoc oblidarem fàcilment.
L´Equip entrenarà aquesta setmana Dimecres i Divendres per preparar el primer partit de lliga el Diumenge a les 12 a Cornellà.