Patrocinador oficial Sènior

dijous, 6 de setembre del 2007

Apunta´t a l´Escola dels Senglars.

Ben aviat començaran els entrenaments de l´Escola dels Senglars. Aquesta activitat serà gratuïta per tots els nens i nenes que hi vulguin participar.
Aquest any hi haurà en Jaume i en Txiqui com a caps d´àrea i en Xavi, Martí, Òscar,Gemma,... els ajudaran.
A més aquest any hi haurà un nou grup, els Baby´s ( de 4 a 6 anys ) que tindran el seu espai els dilluns de 6 a 7 de la tarda.
Els altres de 6 anys cap endavant aquesta temporada entrenaran els Dimecres de 7 a 8:30.
Per més informació pregunteu a en Jaume o en Txiqui : 651852145 - 669174867

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el rugby es un esport magnific els senglars fan un goix de veurels jugar a la lliga de rugby soc de santa coloma de farners i m'agradaria incorporarme en els garrins(infantil/alevi) ¡¡¡¡¡FOORRÇÇA SENGLARS!!!!!

Anònim ha dit...

nasasitaria informacio per apuntar-me a rugby siuspla qui tingui informacio que truqui al 677280442

Anònim ha dit...

a i si no i soc truqueu ales nou siusplau
soc el noi que vol informacio

Dakkon ha dit...

Salut, jove aficionat al rugby (i jugador en un futur proper esperem)!

Sóc en Nilín, jugador del GEiEG. Al veure que ets de Santa Coloma de Farners he pensat que per distància potser t'aniria millor entrenar a Girona amb els alevins i infantils del GEiEG. Entrenen cada dimecres i divendres de 18:30 a 20:30 (comencen avui). M'he permès l'atreviment de trucar i informar a la teva mare. Evidentment si vols jugar amb els garrins estaré igual de content. El que importa és que nanos com tu descobreixin i gaudeixin del rugby.

Evidentment no pretenc robar fitxatges, eh? De fet vaig aconsellar a uns pares que volien portar el seu nano al GEiEG a que l'apuntessin amb els garrins, ja que eren de l'Escala i segur que els hi anava millor.